STR8 Forward Bands | Ένα διήμερο γεμάτο μουσική!

Μετά από 2 μέρες audition στο Socialista στο Γκάζι, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού Str8 Forward Bands. Οι μπάντες της Αθήνας διαγωνίστηκαν παρουσιάζοντας τη δουλειά τους μπροστά στην κριτική επιτροπή. Αγωνία, άγχος της προετοιμασίας μέχρι να έρθει η σειρά τους και μετά σκηνή, soundcheck και έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Το βραδάκι της Δευτέρας 27/5/2013 όλα ήταν έτοιμα. Ο Χρήστος
Δάντης, Ο Γιάννης Χανιωτάκης, ο Ανδρεάς Βέρρος, Η Κατερίνα Ευσταθιάδου και ο Μιχάλης Βράνης (η κριτική επιτροπή) είχαν ακούσει και βαθμολογήσει όλα τα συγκροτήματα και έφτασε η ώρα της ανακοίνωσης του νικητή.

Οι 3w.gr επιβεβαίωσαν τη φράση last but not least μιας και αν και εμφανίστηκαν τελευταίοι κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με την ενέργεια και την ερμηνεία του "Η κόλαση μακριά σου" αναδείχτηκαν νικητές της Audition της Αθήνας και θα συμμετέχουν στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 14 Ιουνίου, όπου θα διαγωνιστούν και πάλι μαζί με τους Kazoo (νικητές Θεσσαλονίκης), Monostyle (νικητές Πάτρας), Mini and the Moochers (Νικητές Ιωαννίνων).

Ραντεβού, λοιπόν 14 Ιουνίου στο μεγάλο τελικό όπου θα αναδειχθεί ο ένας και μοναδικός νικητή του Str8 Forward Bands!
Keywords
Τυχαία Θέματα