Poppys αξεσουάρ για κινητά

Τα Poppy’s δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω σε κινητά, tablets και laptop με τα πιο trendy προϊόντα της αγοράς! Δίνουν έναν "Poppy" αέρα σε κάθε συσκευή ήχου.
Εξοπλισμένα με ένα μίνι-βύσμα, τα προϊόντα Poppy’s εφαρμόζουν σε κάθε υποδοχέα ακουστικών.Χάρη στην κατασκευή του βύσματος από καουτσούκ, το Poppy δεν μπορεί να σπάσει. Προστατεύουν την κάθε συσκευή από σκόνες και νερό.Διατίθεται σε μια μεγάλη γκάμα από διαφορετικά
μεγέθη, χρώματα και σχέδια για να καλύψουν κάθε γούστο.
Ο αστραφτερός κόσμος των Poppy’s. Γλυκά σαν ζάχαρη αρκουδάκια, τρομακτικές νεκροκεφαλές, σαγηνευτικά μήλα και ευτυχισμένα smileys – όλα κατάλληλα για laptop, tablet ή smartphone. Κάντε τον κόσμο σας πιο λαμπερό και ακολουθείστε την μόδα. Διαφορετικά σχέδια και χαρακτήρες που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο. Είτε είστε νέοι ή πιο μεγάλοι, άνδρας ή γυναίκα, ένα Poppy στο laptop, το tablet ή το smartphone σας ταιριάζει στον καθένα σας και σας δίνει αυτό το extravagant look! Είναι ένα καινούργιο προϊόν που ταιριάζει σε όλους , πολύ προσιτό μιας και οι τιμές λιανικής ξεκινάνε από 9,95 Ευρώ και φτάνουν στα 14,95 Ευρώ σε πάνω από 50 σχέδια! Το προϊόν συνοδεύεται από συσκευασία (ένα ροζ πουγκί) αλλά και ένα counter display.
Keywords
Αναζητήσεις
αξεσουαρ κινητων
Τυχαία Θέματα