James Bond: Το τραγούδι, ο κακός και τα κορίτσια της νέας ταινίας

Η νέα ταινία James Bond, με ανεπίσημο τίτλο “Bond 24: The Movie” θα ξεκινήσει γυρίσματα στον Δεκέμβριο. Γνωρίζουμε μέχρι στιγμής πως τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν σε Αυστρία, Ρώμη, Μαρόκο ενώ η πρεμιέρα αναμένεται για τον Οκτώβριο του 2015. Σε πιο φλέγοντα θέματα:

Πρωταγωνιστές: Daniel Craig, Ralph Fiennes και Ben WhishawΣκηνοθέτης: Και πάλι ο Sam Mendes.Bond Κορίτσια: Η τελευταία James-Bond-ική
πληροφορία που γράφουν όλα τα γνωστά cine-sites είναι πως ο σκηνοθέτης Sam Mendes αναζητά μια «σκανδιναβικής καταγωγής, ξανθιά ηθοποιό» και μια βρετανικής καταγωγής. Blake Lively και Amber Heard (φώτο) έχουν διαβάσει για το ρόλο και παραμένουν φαβορί, ενώ και η περίπτωση της Γαλλίδας Lea Seydoux (Η Zωή της Αντέλ) συγκεντρώνει αρκετούς υποστηρικτές.

Kακός: Μια «εγκληματική οργάνωση» θα αντιμετωπίσει ο Bond στην νέα του περιπέτεια, με τον βρετανό Chiwetel Ejiofor (12 Years Of Slave) να είναι το «μυαλό» και τον Hafþór Júlíus Björnsson (ο Mountain από το Game Of Thrones) να είναι η…κτηνώδης δύναμη.

Τραγούδι: Το “Skyfall” της Adele κέρδισε Όσκαρ, αγαπήθηκε όσο λίγα Bond τραγούδια και ανέβασε τον πήχη για τον διάδοχο ερμηνευτή. Αυτός θα είναι λογικά ο Sam Smith, κάτι που το λες κα «ο σωστός άνθρωπος την σωστή στιγμή»

Ο θάνατος: Μάλλον δεν θα πεθάνει ο Bond στο τέλος της 24ης ταινίας, για να γεννηθεί ένας νέος χαρακτήρας στην 25η όπως έγραψε η εφημερίδα Metro (UK). Επίσης o Daniel Craig δεσμεύεται με συμβόλαιο για μια ακόμα ταινία Bond, όποτε ο Denzel Washington, o -αν και ανεπίσημα- φανατικός διεκδικητής του ρόλου του 007, θα περιμένει κι άλλο
Keywords
Τυχαία Θέματα