Harry Potter | Όλη η αλήθεια για τον Sneape σε ένα 14λεπτο video

Για όσους από εμάς είχαμε διαβάσει τα βιβλία πριν δούμε τις ταινίες του Harry Potter, η αλήθεια πίσω από την σκοτεινή φιγούρα του Severus Snape είχε αποκαλυφθεί καιρό πριν –από εκεί έχει βγει άλλωστε και η κλασική ερώτηση ανάμεσα μας «εσένα που σε βρήκε να κλαις η στιγμή που μαθαίνεις για τον Snape;». Όχι πως μας εμπόδισε από το να τα μπήξουμε, βέβαια, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, όταν είδαμε την ανάλογη σκηνή στην μεγάλη οθόνη.

Κάποιοι, ωστόσο, παλεύουν ακόμα για τη δικαίωση του ονόματος του Severus Snape
και δεν θα ησυχάσουν αν δεν μάθει και ο τελευταίος άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη (νοιάζεται, δεν νοιάζεται, δεν έχει σημασία) πως ο Καθηγητής Φίλτρων του Hogwarts ήταν ο πραγματικός ήρωας στον μύθο του Harry Potter.
Όπως ο χρήστης του youtube, kcawesome13, ο οποίος πήρε τις σημαντικότερες σκηνές του Snape και από τις 8 ταινίες της σειράς του Harry Potter, τις μόνταρε σε χρονολογική σειρά και δημιούργησε ένα εκπληκτικό 14λεπτο βίντεο που δείχνει ολόκληρο το μεγαλείο αυτού του χαρακτήρα. Ήταν άλλωστε, όπως λέει ο ίδιος ο Potter στον γιο του, στην τελευταία σκηνή του Harry Potter and the Deathly Hallows Pt.2: «...the bravest man I’ve ever known».
Keywords
Αναζητήσεις
harry potter oli i collection
Τυχαία Θέματα