HANSAPLAST επιθέματα για φουσκάλες

Βόλτες με τα τακούνια σου χωρίς δεύτερη σκέψη, παρέα με τα HANSAPLAST επιθέματα για φουσκάλες.Γιατί και οι *99% δεν μπορεί να κάνουν λάθος! Συνεχίστε τη σχέση αγάπης με τις ψηλοτάκουνες γόβες και τα αγαπημένα σας πέδιλα χωρίς…. «πόνο» με τα HansaplastSOS Επιθέματα για Φουσκάλες. Ξέρετε, μιλάμε για εκείνα τα καταπληκτικά ψηλοτάκουνα παπούτσια που όταν τα είδατε αποφασίσατε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας και όταν τα φοράτε, οι θαυμαστές πολλαπλασιάζονται… δυστυχώς….και ο πόνος!
Πλέον όμως μένει μόνο ο θαυμασμός και ο πόνος γίνεται μακρινή ανάμνηση καθώς
τα HansaplastSOS Επιθέματα για Φουσκάλες σας ανακουφίζουν άμεσα συμβάλλοντας στην γρήγορη επούλωση των φουσκαλών χάρη στο υδροκολλοειδές υλικό τους και είναι απόλυτα διακριτικά για να τα φοράτε με τις γόβες σας, καθώς είναι τελείως διάφανα.
Η αποτελεσματικότητά τους είναι μάλιστα εγγυημένη! Σε έρευνα του προϊόντος σε χρήση από 8.244 βοηθούς φαρμακείου προέκυψε ότι το 99% θα πρότεινε αυτό το προϊόν σε πελάτη.
Επιπλέον, τα HansaplastSOS Επιθέματα για Φουσκάλες κολλούν ακόμα καλύτερα στα πόδια παραμένοντας σταθερά για μέρες, επουλώνοντας τις φουσκάλες και προστατεύοντας παράλληλα με ασφάλεια ενάντια στη βρωμιά και τα βακτήρια.
Ευχαριστηθείτε λοιπόν την καθημερινή σας «πασαρέλα», χωρίς ανεπιθύμητες ενοχλήσεις με τα HansaplastSOS Επιθέματα για Φουσκάλες. *Διασφάλιση ποιότητας:Το προϊόν σε δοκιμές χρήσης από 8.244 υπάλληλους φαρμακείων αποδεικνύει: το 99% θα συνιστούσε το προϊόν

Hansaplast SOS Επιθέματα για Φουσκάλες, Μεγάλα 5 τεμάχια, 5,67 Ευρώ *Hansaplast SOS Επιθέματα για Φουσκάλες, Μικρά για τα δάχτυλα 6 τεμάχια, 5,67 Ευρώ ** Οι τιμές ραφιού των προϊόντων της BDF έγκεινται αποκλειστικά και μόνο στη διακριτική ευχέρεια και στρατηγική των πελατών της, δηλαδή των καταστημάτων λιανικής.
Keywords
Αναζητήσεις
φουσκαλες στα ποδια χανζαπλαστ
Τυχαία Θέματα