Gogol Bordello @ Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη, 7/5. Κερδίστε προσκλήσεις

Η πιο ξεσηκωτική μπάντα στον κόσμο, οι Gypsy Punk Rockers, Gogol Bordello, πιστοί στο ραντεβού τους με το ελληνικό κοινό επιστρέφουν για δυο συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Στo πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους
για την προώθηση του τελευταίου, έκτου και απολύτως ξεχωριστού, άλμπουμ τους, 'Pura Vida Conspiracy', οι Gogol Bordello θα βρεθούν επί ελληνικού εδάφους για να ξυπνήσουν τις τσιγγάνικες ψυχές των Ελλήνων θαυμαστών τους!

'Pura Vida’ που στην ισπανική αργκό σημαίνει “όλα είναι καλά, όλα βαίνουν καλώς” ή “Συνομωσία αγνής ζωής” όπως θα λέγαμε εμείς μεταφράζοντας κυριολεκτικά τον τίτλο του άλμπουμ του συγκροτήματος, με την προσθήκη της λέξης συνομωσία αντιλαμβανόμαστε αμέσως τον λεπτό σαρκασμό. Δώδεκα καταιγιστικά κομμάτια σε παραγωγή Andrew Scheps, που ηχογραφήθηκαν στα Sonic Ranch Studios στο El Paso του Texas. Το πρώτο κομμάτι του δίσκου 'We Rise Again' με το ρεφρέν ‘Borders are scars on face of the planet’ εμπνευσμένο από τον Ρώσο ποιητή Yevtushenko, αποτελεί την τέλεια εισαγωγή. Αμέσως βάζει τον ακροατή μέσα στο γενικότερο πνεύμα του άλμπουμ, ενώ παράλληλα κάνει ξεκάθαρη την τοποθέτηση των Gogol Bordello πως είναι, πολίτες του κόσμου.

Τα νέα τραγούδια είναι εμποτισμένα με ιδέες βασισμένες στην ανατολική φιλοσοφία και αναζητούν τον τρόπο να ενώσουν αποσπασμένα κομμάτια και πρόσωπα, δημιουργώντας μία παγκόσμια συνείδηση.

“Η μουσική ‐ για εμένα‐ είναι τρόπος να ανακαλύπτω τις ανθρώπινες δυνατότητες και αυτό είναι το κύριο ενδιαφέρον μου στη ζωή. Οι ανθρώπινες δυνατότητες. ’Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει κάτι μέσα μας που δεν το χρησιμοποιούμε. Πώς θα το κατακτήσουμε; Πώς θα το φτάσουμε; Όλοι ξέρουμε για αυτό το κάτι αλλά κανείς μας δεν ξέρει τι ακριβώς είναι. Έφτασα λοιπόν σε ένα σημείο, που είπα: “ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ & ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ!” λέει ο Hutz.

Οι Gogol Bordello τα τελευταία 10 χρόνια με τα μοναδικά, γεμάτα ενέργεια, live, που δίνουν σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουν δικαιωματικά αποκτήσει τη φήμη της πιο hot touring μπάντας της Νέας Υόρκης (Βillboard) αλλά και του πιο ταραχώδους και φασαριόζικου συγκροτήματος (Rolling Stone).

Τα εκρηκτικά τους show μένουν αξέχαστα σε όλους τους fan και δικαίως τους έχουν οδηγήσει στα μεγαλύτερα stage και festival παγκοσμίως. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε : Coachella, Lollapalooza, Bonnaroo, Roskilde, Rock am Ring, Reading και Leeds.

Την Τετάρτη 7 Μαΐου οι φίλοι τους στη Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν στο Principal Club Theater, ενώ την Πέμπτη 8 Μαΐου την τιμητική της θα έχει η Αθήνα και ο νέος συναυλιακός χώρος στο Μοναστηράκι, Stage Volume 1.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση συνεχίζεται

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 26 ευρώ
Μετά την εξάντληση τους η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 29 ευρώ

Σημεία προπώλησης

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 3608 366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210 3801 464

Θεσσαλονίκη
(NEO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ) Ticket House, Πλ. Αριστοτέλους 5
Musicland, Μητροπόλεως 102, τηλ. 2310 264880
Stereodisk, Αριστοτέλους 4, τηλ. 2310 262912

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίουΚερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τις 7/5
Keywords
Τυχαία Θέματα