Gerard Depardieu | Έκλεβα τάφους και πήγαινα με άνδρες επί πληρωμής

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που ο Gerard Depardieu παραδέχτηκε ανοιχτά σε δηλώσεις του ότι είναι αλκοολικός, αφού καταναλώνει καθημερινά μέχρι και 14 μπουκάλια ποτό. «Ποτέ δεν γίνομαι λιώμα. Απλά φτιάχνομαι. Το μόνο που χρειάζομαι για να συνέλθω, είναι ένας δεκάλεπτος υπνάκος, λίγο ροζέ κρασάκι με το που ξυπνήσω, και νιώθω φρέσκος σαν μαργαρίτα», είπε στην Daily Mail. Από χθες, όμως, έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας ακόμα πιο σοκαριστικές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Με αφορμή τη δημοσιοποίηση της
αυτοβιογραφίας του, ο 65χρονος ηθοποιός μιλά για το παρελθόν του και εξομολογείται, μεταξύ άλλων, ότι έκλεβε τάφους και έκανε σεξ επί πληρωμή με άνδρες. «Ως παιδί, άκουγα συχνά τη μητέρα μου να λέει πως όταν έμεινε έγκυος σε μένα χρησιμοποίησε μια βελόνα για να κάνει έκτρωση, νομίζοντας πως σχεδόν με είχε σκοτώσει. Η οικογένειά μου ήταν τόσο φτωχή, που συχνά βοηθούσα την μητέρα μου να ξεγεννήσει τα αδέρφια μου, μιας και οι γονείς μου δεν είχαν λεφτά για μαιευτήριο», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Στα 10 μου βγήκα στους δρόμους. Έμοιαζα 15 ετών. Γρήγορα συνειδητοποίησα πως αρέσω στους άνδρες. Όταν με πλησίαζαν, ζητώντας μου σεξ, τους ζητούσα χρήματα».

Ακόμα, στο βιβλίο γίνεται λόγος για τη βοήθεια που προσέφερε ο διάσημος ηθοποιός σε έναν άνδρα προκειμένου να κάνει εκταφή δύο πτωμάτων από νεκροταφείο για να τους κλέψει τα κοσμήματα και τα παπούτσια που φορούσαν, ενώ κάποια χρόνια αργότερα, προς τα τέλη της δεκαετίας του ’60, έκλεβε ρολόγια και άλλα αντικείμενα από φοιτητές που συμμετείχαν σε πορείες.
Τέλος, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Depardieu δε διστάζει να μιλήσει και για την σχέση του με τον Vladimir Putin: «Συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 2008, και αμέσως δέσαμε, επειδή είχαμε πολλά κοινά. Νομίζω ότι αναγνώρισε σε μένα την χούλιγκαν πλευρά μου. Το γεγονός ότι με είχαν μαζέψει από το πεζοδρόμιο λιώμα. Όπως και σε μένα, έτσι και σε εκείνον κανένας δεν θα στοιχημάτιζε ούτε δεκάρα πάνω μας, όταν ήμασταν σε ηλικία 15 ετών. Μιλάμε συχνά με τον Putin. Μιλάω, κάποιος τα μεταφράζει στα Ρώσικα, και τα στέλνει στον Vladimir. Του στέλνω γράμματα που μιλάνε για τα πάντα. Τον διασκεδάζουν και μου απαντά».
Keywords
Τυχαία Θέματα