Avengers | Διέρευσε το πρώτο teaser της νέας του ταινίας

Όπως λέει και η ταινία: «I'm gonna show you something beautiful indeed!» Και όντως και θα σου δείξω και θα σου πω... καθώς το πρώτο teaser trailer για τους Avengers μόλις δόθηκε στην δημοσιότητα. Η ιστορία έχει ως εξής: το τρέιλερ της ταινίας ήταν προγραμματισμένο να δημοσιευθεί την Τρίτη 28 Οκτωβρίου, τα πράγματα όμως δεν πήγαν σύμφωνα με τα σχέδια της Marvel καθώς το τρέιλερ διέρρευσε σε πολλά site
παράνομα! Η Marvel δεν είχε να κάνει τίποτα άλλο από το να κατεβάσει το τρέιλερ από όλα τα site και να δώσει στη δημοσιότητα το επίσημο. Ταυτόχρονα δημοσίευσε στο twitter τη φράση "Dammit, Hydra" ρίχνοντας την ευθύνη στην γνωστή οργάνωση Hydra που παρουσιάζεται στις ταινίες των Avengers, μια έξυπνη κίνηση από τους υπεύθυνους κατ' εμέ.

Dammit, Hydra.

Marvel Entertainment (@Marvel) October 22, 2014 Έτσι το Avengers: Age of Ultron θα κυκλοφορήσει την Πρωτομαγιά, με τους γνωστούς Τόνι Σταρκ να τσακώνεται με τον Thor, τον Hulk καθώς όμως και με καινούργια πρόσωπα όπως η Κόκκινη Μάγισσα και ο Quicksilver. Το τρέιλερ τα σπάει! Δείτε το:
Keywords
Τυχαία Θέματα