Athens Half Marathon ΙΕΚ ΞΥΝΗ: XINIS EDUCATION FESTIVAL

«ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»… και δη, τρέχοντας! Στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή, και πιο συγκεκριμένα το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, δίνει ένα δυναμικό «παρών» στον φετινό Athens Half Marathon, τον 3ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαΐου,
στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου (Μαρίνα Φλοίσβου Π. Φάληρο, Πάρκο Καλλιθέας, Σ.Ε.Φ).
Στο πλαίσιο του μεγάλου αυτού συμβολικού ημιμαραθώνιου θα πραγματοποιηθεί ο «Αγώνας Διασκέδασης» («Athens Fun Run») από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή, ενώ η κορυφαία chef school του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ σκοπεύει να ανταμείψει… γαστριμαργικά όλους τους παρευρισκόμενους –συμμετέχοντες, αθλητές, εθελοντές, θεατές- με ένα pasta party που θα αφήσει εποχή και θα ικανοποιήσει, υπέρ του δέοντος, τον ουρανίσκο τους!
Παράλληλα, οι πλέον καταρτισμένοι φυσικοθεραπευτές (σπουδαστές και απόφοιτοι του Ομίλου) θα είναι εκεί, ανήμερα του μαραθωνίου, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους μαραθωνοδρόμους, ενώ και σπουδαστές του Τομέα Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα απασχολήσουν με ζωγραφική και δημιουργικά παιχνίδια τα παιδιά των παρευρισκομένων.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή δίπλα στον φετινό Athens Half Marathon! Πάνω από 50 χρόνια ταγμένος στο «μαραθώνιο» για την Παιδεία και την ποιοτική εκπαίδευση.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210- 5279500/ 2310-552406, ή μπείτε στο site: www.edufestival.gr και στη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/xiniseducationfestival «ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» γιατί… «ΟΤΑΝ ΘΕΣ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»!

Source: Uploaded by user via mycampus.gr on Pinterest

Keywords
Τυχαία Θέματα