6η ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΥΜΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ

Ε, ε, έρχεται και φέτος στη χώρα μας για έκτη φορά, στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 19:00!

Η διεθνής ποδηλατοδρομία είναι μία κίνηση αλληλεγγύης και μία αυτο-οργανωμένη εκδήλωση από καθημερινούς πολίτες και υποστηρίζεται από διάφορες συλλογικότητες της πόλης. Με αυτή τη κίνηση διαμαρτυρόμαστε για τη κίνηση των αυτοκινήτων, τη ρύπανση του περιβάλλοντος, για το ελάχιστο πράσινο που αντιστοιχεί ανά πολίτη και, φυσικά, τους ανύπαρκτους ασφαλής ποδηλατοδρόμους που είναι "υπό κατασκευή" και άφαντοι.
Ορίστε λοιπόν για όσους είναι λάτρεις του ποδηλάτου και της μητέρας φύσης, να μία ακόμη ευκαιρία να διαμαρτυρηθεί μαζί μας σε μία άκρως ειρηνική και πρωτοποριακή πορεία.

Στην προηγούμενη γυμνή ποδηλατοδρομία που πραγματοποιήθηκε υπήρχαν σημεία όπου μπορούσες να ζωγραφίσεις σε οποιοδήποτε μέρος του κορμιού σου, το γνωστό body painting, (επίμαχα και μη σημεία ) για να καλύψεις τη γύμνια σου και φέτος θα υπάρχει κάτι παρόμοιο.
Ξεχάστε λοιπόν για 3 ωρίτσες εξεταστικές και διάβασμα και ελάτε να χαρούμε τον ήλιο της Θεσσαλονίκης με κέφι και χαρά στις ορθοπεταλιές μας.
Φοιτητή/φοιτήτρια αλλά και γονείς, παιδιά παππού γιαγιά, όλοι φέρτε τα φαντασμαγορικά σας ποδήλατα, την πιο τρελή σας διάθεση και την απολλώνια κορμάρα σας, είτε γυμνή, είτε με μαγιό είτε και με ρούχα ρε παιδάκι μου, και φωνάξτε μαζί μας για ένα καλύτερο και φυσικά πράσινο, αύριο!

Για περισσότερες πληροφορίες :
Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία
Website http://www.worldnakedbikeride.gr/
Facebook Page http://facebook.com/wnbr.greece
Google+ Page http://plus.google.com/108013343744026646687/
Twitter http://twitter.com/wnbr_greece
YouTube http://www.youtube.com/worldnakedbikeridegr
E-mail [email protected]
Παιδιά Εν Δράσει http:///www.kidsinaction.gr
Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης http://ecology-salonika.org/2010/

Spread Love... think green...

της Δήμητρας Σαμαλίδου
Keywords
Τυχαία Θέματα