5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ όταν τρως σε εστιατόρια ή στο γραφείο

Όλοι έχουμε βρεθεί στην δύσκολη θέση του να δειπνούμε με ένα φίλο που τρώει με το στόμα ανοιχτό. Το θέαμα είναι τόσο δυσάρεστο που μπορεί να μας κάνει να μην θέλουμε να ξαναβγούμε με αυτό το άτομο όσο και αν το συμπαθούμε.

Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε στο εστιατόριο Το χειρότερο από όλα είναι να μιλάτε με το στόμα ανοιχτό. Αν μόλις έχετε βάλει μια μπουκιά στο στόμα σας και κάποιος σας κάνει μια ερώτηση, κάντε του ένα νεύμα που του υποδεικνύει να περιμένει ένα λεπτό μέχρι να καταπιείτε.
Αφήστε το κινητό στην τσέπη σαςΤο γεύμα είναι μια στιγμή που μοιραζόμαστε με κάποιον άλλο .
Το να κοιτάτε συνέχεια την οθόνη του κινητού σας είναι συχνά ενοχλητικό για το άτομο με το οποίο μοιράζεστε αυτήν την στιγμή. Αν περιμένετε κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα είναι προτιμότερο να αφήσετε το κινητό στην τσέπη του παντελονιού σας.
Μην είστε απρόσεχτοςΑν θέλετε να φυσήξετε την μύτη σας σηκωθείτε από το τραπέζι καθώς είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο για το ραντεβού σας να σας βλέπει να φυσάτε την μύτη σας και μάλιστα με την χαρτοπετσέτα σας. Μην αφήνετε τα μαχαιροπίρουνα σας πάνω στο τραπέζι αλλά μέσα στο πιάτο. Τέλος το θέαμα της χρησιμοποιημένης σας χαρτοπετσέτας μπορεί να κόψει την όρεξη των φίλων σας που συνεχίζουν να τρώνε.
Όλα είναι θέμα ρυθμούΗ παραγγελία ένος φαγητού που τρώγεται δύσκολα αποσπά την προσοχή σας από την συζήτηση και σας κάνει να φαίνεστε απών από την συζήτηση. Ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να χαλάσει την ατμοσφαίρα είναι το να αρχίσετε να τρώτε πριν από τους άλλους καθώς τους κάνει να σκέφτονται ότι δεν σας αρέσει η παρέα τους. Τέλος, επιχειρήστε να προσαρμοστείτε στον ρυθμο με τον οποίον τρώνε οι άλλοι. Θα επιδράσει θετικά στην δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης.
Πως να τρώτε στο γραφείο. Αν μοιράζεστε τον χώρο εργασίας με άλλα άτομα αποφύγετε τα φαγητά με έντονη μυρωδιά γιατί αυτή θα παραμείνει στον χώρο και θα ενοχλεί τους συναδέρφους σας. Να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στον να μην λερώνετε τον χώρο εργασίας και να απομακρύνετε τα σκεύη αμέσως μετα το τέλος του γεύματος σας.

πηγή: iefimerida.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα