5 πράγματα που ΔΕ λέγονται με ένα μήνυμα

Πόσες φορές θέλουμε να πούμε κάτι σημαντικό στον άλλον αλλά δεν μπορούμε να το πούμε ποτέ ευθέως; Είτε σε σχέση είτε φιλικά είναι δύσκολο να έρθεις αντιμέτωπος με τα συναισθήματα και τις δύσκολες καταστάσεις και κάπου εκεί πέφτεις στην παγίδα του γραπτού SMS, ή του απλού μηνύματος στο inbox του facebook. Δες λοιπόν, τι ΔΕΝ πρέπει να πεις τόσο απρόσωπα και ωμά.

Θέλω να χωρίσουμε - Σε απάτησα

Boys and Girls….Αν μιλάμε

για 10χρονα τότε δικαιολογείται ο τρόπος να ξεφουρνίσεις στον άλλον κάτι τέτοιο, αλλά αν θες να αποκαλείσαι τέρας ωριμότητας τότε μην κάνεις καν τον κόπο να το σκεφτείς. Μια σχέση όσο μεγάλη ή μικρή και να είναι βασίζεται στο διάλογο και στην ειλικρίνεια. Γι’αυτό πρέπει να βρεις το θάρρος και να αναλογιστείς τους λόγους που σε έκαναν να πάρεις αυτή την απόφαση, συζήτησε με το έταιρο ήμισυ και στάσου στο ύψος τον ευθυνών σου.

Σ’αγαπώ

Όχι ότι δεν είναι το πιο ωραίο πράγμα για να πεις σε κάποιον, η κορωνίδα των συναισθημάτων (εεε; Όχι; Που να ξέρω και εγώ το κακόμοιρο), αλλά από τη στιγμή που το συναίσθημα έχει χτυπήσει κόκκινο τότε τι καλύτερο από το να αντικρίσεις τον άνθρωπο που στο προκαλεί και να το πεις μπροστά του; Σίγουρα θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα!

Είμαι έγκυος

Έγκυος είσαι… θες να μείνεις και στα κρύα του λουτρού; Αν δε θες να τρομοκρατήσεις τον άλλον και να τρέχει με την ταχύτητα του Apollo, καλύτερα κάτσε, ηρέμησε από το πρώτο σοκ και προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τα πάντα με ωριμότητα και υπευθυνότητα, μαζί με τον φίλο σου που εννοείται θα το πεις από κοντά. Εναλλακτικά, αν δε θες να φτάσεις σε αυτό το σημείο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και να ‘μαστε καλά κυκλοφορούν όλων των τύπων τα χρωματιστά σκουφάκια. #condom

Συγγνώμη

Τώρα πραγματικά, όσο μεγάλη ή μικρή είναι η μ@*%$α που έκανες, πόσο ειλικρινής είναι μια συγγνώμη με ένα απλό send, που συνοδεύεται συνήθως και από την ανάλογη φατσούλα :’( ; Αν το εννοείς πραγματικά πρέπει να έχεις τα κότσια να σταθείς πρόσωπο με πρόσωπο και να πεις αυτή την τόσο μικρή αλλά τεράστιας σημασίας λέξη. Εκείνη την στιγμή ο συνομιλητής σου δε θα ακούσει μόνο ένα συγγνώμη αλλά και την χροιά της φωνής σου, το ύφος και τον τρόπο που κοιτάς ώστε να καταλάβει αν όντως το εννοείς! Κάπου κάπου πρέπει να υποχωρούμε.

Τελείωσε η Μερέντα

Ποτέ μα ποτέ μην τολμήσεις να πεις κάτι τέτοιο ούτε για αστείο….αν δε θες να είσαι η αφορμή για το Γ΄Παγκόσμιο.

Και να θυμάσαι τα γραπτά μένουν, και πολλές φορές πληγώνουν.

Υ/Γ: Νατάσσα ευχαριστώ

Keywords
Τυχαία Θέματα