14 Ανοιξιάτικα στυλιστικά λάθη

Άνοιξη κατά Μπαμπινιώτη: «Μια από τις τέσσερις εποχές της εύκρατης ζώνης. Αστρονομικά ξεκινά με την εαρινή ισημερία στις 21 Μαρτίου και τελειώνει με το θερινό ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου».
Άνοιξη κατά Βενετία: «Η εποχή που η αστυνομία της μόδας βρίσκεται σε εγρήγορση. Έξαρση τυφλώσεων από στυλιστικά εγκλήματα».
Και καθώς ο ήλιος καίει –όχι μόνο για τους γκέι- αποφασίζεις ότι είναι επιτρεπτό να φοράς γυαλιά ηλίου. Όχι μόνο έξω, αλλά και στο μετρό (50 μέτρα κάτω απ’ τη γη), στην καφετέρια, στο κλαμπ. Γιατί είσαι ροκσταρ και
θες όλο το σύμπαν να το μάθει. Έχεις την εντύπωση ότι ήρθε το καλοκαίρι και φοράς εξώπλατο μπλουζάκι, με αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Και μετά ο άλλος που είναι τζέντλεμαν πρέπει να ξυλιάσει, δίνοντάς σου την ζακέτα του. Ξεθάβεις από την ντουλάπα σου οτιδήποτε μοιάζει με το ουράνιο τόξο (σαν αυτό που βλέπαμε στην ΕΤ1 μικροί) και τα φοράς όλα-μαζί-ταυτόχρονα. Και το συνδυάζεις με έντονο πορτοκαλί κραγιόν. Στολίζεις τα μαλλιά σου με λουλούδια νομίζοντας πως είσαι η Lana Del Rey. Αντικαθιστάς τα τζην με κολάν. Τα οποία έχουν πάνω τους ανεκδιήγητα prints και μοιάζεις με την Snooki. Φοράς σορτς με αρβύλες και πουλόβερ. Γιατί ως γνωστόν το πάνω και το κάτω μέρος του σώματος έχουν αντίθετες μεταξύ τους θερμοκρασίες. Για τον ίδιο λόγο συνδυάζεις το κοντομάνικο t-shirt με σκούφο και κασκόλ. Το οποίο κασκόλ το ονομάζεις φουλάρι για να μην ακούγεται πολύ «χειμωνιάτικο». Επιλέγεις αυτά τα υπέροχα ημιδιαφανή πουκάμισα, και μπράβο σου γι’ αυτό. Αλλά όταν από μέσα το σουτιέν είναι διαφορετικό χρώμα, και συνήθως πιο έντονο από εκείνο του ρούχου, τότε kill yourself. Με αγάπη πάντα. Neon χρώματα. Οι τυφλώσεις που λέγαμε. Συνδυάζεις παστέλ χρώματα, με μαύρο. Κρίμα απ’ τον θεό. Πέδιλα, σανδάλια, gladiators, έχουν την τιμητική τους. Μελανιασμένα πόδια από το κρύο, γάγγραινα, ακρωτηριασμός. Λίιιγο υπερβολική. Βερμούδα για να φαίνεται το τατουάζ στη γάμπα. Πόσο 90’s! Συνδυάζεις τις αντιαισθητικές Ugg με φούστα ή σορτς, γυμνό πόδι, και αμάνικο γούνινο γιλέκο. Η Anna Wintour σκίζει τα πτυχία της. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε κοινοί θνητοί, όχι μοντέλα στη Vogue.
Βενετία Καμάρα
Keywords
Τυχαία Θέματα