12 πράγματα που συμβαίνουν στα κορίτσια με μεγάααλο στήθος!

Γράφει η Χριστίνα Παπαδαμάκη

Πολλές φορές μου λένε οι φίλες μου πόσο ζηλεύουν τις κοπέλες με μεγάλο στήθος και ότι θα ήθελαν και αυτές να μπορούσαν να φορέσουν δυο νούμερα μεγαλύτερο σουτιέν! Κορίτσια, αλήθεια τώρα, δεν είναι τόσο εύκολο να έχεις μεγάλο στήθος. Δεν είναι ακριβώς αυτό που έχετε στο μυαλό σας! Εγώ ας πούμε, δυσκολεύομαι αρκετά για τους εξείς 12 λόγους:

Για μια κοπέλα με μεγάλο στήθος το τρέξιμο δεν είναι εύκολη υπόθεση! Όταν η ταχύτητα αρχίζει να αυξάνεται, το στήθος της σου δίνει την εντύπωση ότι θέλει να ξεπηδήξει έξω και να γυμναστεί μόνο του.
Αν έχεις μεγάλο στήθος δεν μπορείς να κατεβείς τις σκάλες πολύ γρήγορα. Τρέμω τη στιγμή που θα γίνει κανένας σεισμός και θα πρέπει να κατέβω βιαστικά στο δρόμο. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι από το πολύ πάνω κάτω θα φύγουν τα αγαπημένα σου.
Αν έχεις μεγάλο στήθος, δεν μπορείς να χαρείς! Μαθαίνεις για παράδειγμα ότι ορκίζεσαι αλλά δεν μπορείς να κάνεις αυτό που λένε "χοροπηδάω από την χαρά μου" για τους ευνόητους λόγους.
Τα φαρδιά ρούχα συνήθως δείχνουν σαν τέντες πάνω μας και μας κάνουν τεράστιες στο πάνω μέρος του σώματός μας. Επίσης τα κλειστά μπλουζάκια και τα ζιβάγκο είναι τόσο άβολα που απλά θέλεις να τα σκίσεις!!
Στην θάλασσα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτική, αν έχεις μεγάλο στήθος, καθώς ένα κύμα μπορεί να κάνει μια τεράστια αποκάλυψη.
Το να βρεις σουτιέν, σε περίπτωση που έχεις μεγάλο στήθος δεν είναι κάτι γρήγορο. Μέχρι να βρεις το κατάλληλο που θα ταιριάζει στο στήθος σου κάνεις προσευχές σε Θεό, Χριστό, Παναγία, Βούδα, Αλάχ, Κρίσνα και δεν ξέρω κι εγω πού ακόμη.
Αν έχεις μεγάλο στήθος, σίγουρα δεν έχεις πει ποτέ τη φράση "Θα φορέσω ξώπλατο σήμερα χωρίς σουτιεν".
Δεν ξέρεις, γιατί δεν μπορείς να δεις, τι υπάρχει κάτω από αυτό!!!!
Τα μακριά κρεμαστά πρέπει να είναι πραγματικά ΠΟΛΥ μακριά για να φορεθούν σωστά.
Όλοι στην παρέα σου θέλουν να τα πιάσουν, να τα αγγίξουν, να τα ζουλίξουν για πλάκα λες και δεν έχουν ξαναδεί ποτέ στήθος στη ζωή τους. Επίσης μπορεί και να στα βαφτίσουν!
Είσαι αναγκασμένη να ακούς διάφορες εκφράσεις θαυμασμού για αυτά με πρώτη και καλύτερη, ίσως μια από τις πιο άκομψες λέξεις του ελληνικού λεξιλογίου, αυτή με την κατάληξη... -άρες (βυζ)
Είναι αδύνατον να κοιμηθείς μπρούμυτα! Όσο, όμως, κι αν γκρινιάζουμε για το μεγάλο μας στήθος, ένα είναι το μόνο σίγουρο: Δεν μπορούμε να μας φανταστούμε χωρίς αυτά!
Keywords
Αναζητήσεις
εχω μεγαλο στηθος
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις mycampus.gr