12 DIY ιδέες για το φοιτητόσπιτό σου

Σαν πρωτοετής που πρόκειται να μείνει μόνος, έχεις το ελεύθερο να διακοσμήσεις το σπίτι σου με το δικό σου γούστο. Αυτό δε σημαίνει ότι θα περιμένεις να σου έρθουν όλα τα έπιπλα ετοιμοπαράδοτα. Δες το σαν ευκαιρία να γνωριστείς με την καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σου. Κόλλησε στον τοίχο ένα αυτοκόλλητο εμπορίου σε σχήμα δέντρου κοντά σε μια πρίζα. Γύρω γύρω κόλλησε διακριτικά με μαύρη ταινία φωτάκια (χριστουγεννιάτικα). Ατμόσφαιρα κι έτσι.
Βάψε κάποια ποτήρια με μπογιά, μανό, σπρέι, glitter,
ντύσε τα με δαντέλες ή φωτογραφίες περιοδικών. Χρησιμοποίησέ τα ως μολυβοθήκη ή χώρο για τα πινέλα καλλυντικών. Κρέμασε με περηφάνια την κιθάρα σου στον τοίχο ή βινύλια (το Μοναστηράκι θα σε σώσει). Βάψε κουτιά παπουτσιών ή ντύσε τα με χαρτόνι και βάλε μέσα μικροαντικείμενα που πετάς εδώ κι εκεί, αλλά και βιβλία ώστε να κάνεις χώρο στα συρτάρια για τα καινούρια. Κόλλησε γύρω από ένα μικρό/κοντό ποτήρι κλαδιά δέντρου. Βάλε μέσα ένα κεράκι. Boho φάση. Είναι ιδιαίτερο, αλλά πολύ εντυπωσιακό. Κάλυψε έναν τοίχο με εφημερίδες και ειδική κόλλα. Μετά βούτα το πινέλο σε τέμπερες και τίναζέ το με δύναμη ώστε να κάνει λίγες χρωματιστές πιτσιλιές. Artistic παιδί μου! Βάψε κάποιο παλιό έπιπλο που δε θες να πετάξεις, σε έντονο χρώμα με σπρέι. Κόψε με ψαλίδι λίγα άδεια cd και κόλλησέ τα σε μπάλες Χριστουγέννων (μονόχρωμες κατά προτίμηση). Κρεμάς τις μπάλες στο φωτιστικό σου και είσαι έτοιμος για disco! Βρες κάποια vintage κορνίζα από το σπίτι της γιαγιάς σου. Κόλλησε μέσα πολλές φωτογραφίες της παρέας σου και κρέμασε το στο σαλόνι. Συναρμολόγησε 8 παλέτες (4 πάνω, 4 κάτω). Βάψε τις άσπρες. Τοποθέτησε στα ενδιάμεσα κενά διάφορα φωτάκια. Βάλε πάνω το στρώμα σου, κι έτοιμο ένα κρεβάτι που θα ζήλευε κι ο Γκουσγκούνης.
Τρύπησε ένα μικρό κουρτινόξυλο στο ταβάνι πάνω από το κεφάλι του κρεβατιού, και πέρνα υφάσματα ή τούλι. Αφού πάντα ήθελες κουνουπιέρα! Ακούγεται creepy αλλά βρες μια τσουγκράνα και πάρε μόνο το κάτω μέρος της. Κρέμασε το στην κουζίνα και έχεις θήκη για τα κρασοπότηρα.
Βενετία Καμάρα
Keywords
Αναζητήσεις
diy κουνουπιερα
Τυχαία Θέματα