10η Εντολή | Ένα φονικό θηρίο έρχεται στο δεύτερο επεισόδιο [video]

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, ο Πάνος Κοκκινόπουλοςεπέστρεψε με νέο κύκλο αυτοτελών επεισοδίων της «10ης Εντολής» στον Alpha. Νέες ιστορίες, εμπνευσμένες από πραγματικά γεγονότα, σκιαγραφούν την ψυχοσύνθεση και αφηγούνται την καθημερινότητα ανθρώπων που έφτασαν στο όριο και το ξεπέρασαν. Την περασμένη εβδομάδα άρχισε ο νέος κύκλος και το πρώτο επεισόδιο προτιμήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, που το υποδέχθηκε ζεστά.

Σήμερα Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, στις 23:00, έρχεται το 2ο επεισόδιο με την ιστορία του Κώστα. Πάρτε, νωρίτερα,
μία γεύση της υπόθεσης και δείτε τις εικόνες του επεισοδίου «Θηρίο».
Η υπόθεσηΟ Κώστας μπαινοβγαίνει από μικρός στα αναμορφωτήρια και τις φυλακές ανηλίκων. Μαζί του, ο Γιώργος και ο Νίκος, κολλητοί φίλοι του και συνεργάτες στην παρανομία. Οι τρεις τους είναι αχώριστοι. Συμμορία και οικογένεια – η μόνη οικογένεια που είχε ποτέ ο Κώστας - μέχρι τη στιγμή που σε μια ένοπλη συμπλοκή ο Γιώργος κι ο Νίκος πέφτουν νεκροί από σφαίρες αστυνομικών. Ο Κώστας συλλαμβάνεται και, για ακόμα μια φορά, φυλακίζεται. Όμως, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά… Γιατί η μεταμόρφωσή του έχει ξεκινήσει, κάτι που δεν αντιλαμβάνεται ούτε ο ίδιος στην αρχή. Αργότερα το διαπιστώνει. Ότι έχει πάψει να είναι άνθρωπος, ότι έχει γίνει ένα εξαιρετικά επικίνδυνο, φονικό θηρίο.
Το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης. Το καστ συνθέτουν οι Όμηρος Πουλάκης, Παναγιώτα Βλαντή, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Κωνσταντίνος Μάνος, Χρήστος Καπενής. Φιλική συμμετοχή: Στέλιος Μάινας, Αντώνης Αντωνίου, Θέμις Μπαζάκα,Μάκης Παπαδημητρίου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Μηνάς Χατζησάββας, Έρση Μαλικένζου, Άκης Σακελλαρίου, Μυρτώ Αλικάκη, Γιάννης Στάνκογλου κ.ά.
Keywords
Τυχαία Θέματα