Στο Μαξίμου ο Δήμαρχος Γλυφάδας – Τελευταίο ζεϊμπέκικο για Πατούλη;

14:22 29/7/2023 - Πηγή: Emea.gr

Έντονη φαίνεται πως είναι η κυβερνητική δυσαρέσκεια για τον νυν περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ο οποίος την ώρα που καιγόταν η Ελλάδα έριχνε γυροβολιές στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο ίδιος ο περιφερειάρχης Αττικής, εμφανίστηκε μετανιωμένος και απολογητικός τόσο στην ανάρτησή του στο facebook, όσο και στον Alpha όπου εμφανίστηκε. Ωστόσο, φαίνεται πως ο εκνευρισμός των κυβερνητικών στελεχών

είναι πολύ μεγάλος για να περάσει με τη συγγνώμη του Γ. Πατούλη

Όλα άρχισαν από ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, που δείχνει τον Γιώργο Πατούλη να χορεύει ζεϊμπέκικο ενώ φλεγόταν η Ελλάδα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού. Όλα αυτά ενώ και ο ίδιος δεν είχε σπουδαία απόδοση κατά τις φωτιές που πέρασαν στην Αττική.

Το γεγονός από μόνο του αλλά και οι εικόνες που ξεκίνησαν το «πάρτι» στα κοινωνικά δίκτυα φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει την οργή του Μεγάρου Μαξίμου και του πρωθυπουργού προσωπικά.

Είχαν προηγηθεί σφοδρές αντιδράσεις κυβερνητικών στελεχών που δήλωναν -στην καλύτερη των περιπτώσεων- εξοργισμένα από την κίνηση του Γιώργου Πατούλη να χορέψει ζεϊμπέκικο εν μέσω του θανάτου των δύο πιλότων του Canadair και των πυρκαγιών που κύκλωναν τη χώρα.

Οι εικόνες αυτές με τον Γιώργο Πατούλη να χορεύει προκάλεσαν την οργή των επικοινωνιολόγων και των ενοίκων του Μαξίμου, με αποτέλεσμα να διαφαίνεται η μη στήριξή του για την Περιφέρεια Αττικής.

Το μεσημέρι του Σαββάτου τις πύλες του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, προκειμένου να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το timing της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, και η επιτυχημένη θητεία του κ. Παπανικολάου τόσο στον Δήμο Γλυφάδας όσο και στην Ευρωβουλή, ενισχύουν τα «σενάρια» που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία να δίνει τελικά το χρίσμα σε αυτόν για την Περιφέρεια Αττικής, «αδειάζοντας» τον Γιώργο Πατούλη παρά τη μετάνοιά του…

Keywords
Αναζητήσεις
sto-maximou-o-dimarchos-glyfadas--teleftaio-zeibekiko-gia-patouli.htm
Τυχαία Θέματα