Σωκράτης Παπαφλωράτος: Εντάσσεται στην Παγκόσμια Κοινότητα της Endeavor

11:57 1/12/2023 - Πηγή: Emea.gr

Ο Σωκράτης Παπαφλωράτος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Numan.com, επιλέχθηκε ομόφωνα ως Endeavor Entrepreneur, καθώς κατά τη διάρκεια του 41ου Διεθνούς Πάνελ Επιλογής, τράβηξε την προσοχή των παγκοσμίως κορυφαίων panelists. 

Ο κ. Παπαφλωράτος επιλέχθηκε τόσο λόγω της αποστολής του που δεν είναι άλλη από το να φέρει την επανάσταση στην υγεία των ανδρών, όσο και λόγω της επιχειρηματικής του επιτυχίας. Τα στοιχεία αυτά οδήγησαν στην είσοδό του στο μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο επιχειρηματιών με θετικό αντίκτυπο στον κόσμο, με 2.400 κορυφαίους επιχειρηματίες

σε περισσότερες από 40 αγορές.

Η ένταξη στο δίκτυο της Endeavor έχει τεράστια σημασία για τους ιδρυτές επιχειρήσεων, καθώς τους προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες: επαφές με τα σημαντικότερα funds στον κόσμο, καθοδήγηση και συμβουλευτική από κορυφαίους επαγγελματίες σε όλους τους κλάδους, καθώς και συμμετοχή σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο δίκτυο επιχειρηματιών.

Με την προσθήκη του κ. Παπαφλωράτου, στο παγκόσμιο δίκτυο συμμετέχουν πλέον 44 Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν αντλήσει χρηματοδοτήσεις ύψους άνω των 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο κ. Παπαφλωράτος έχει σημειώσει σημαντική επιτυχία με την καινοτόμο πλατφόρμα του Numan.gr, η οποία έχει ως στόχο να απενοχοποιήσει και να αντιμετωπίσει θέματα υγείας των ανδρών, όπως η στυτική δυσλειτουργία, η τριχόπτωση, η απώλεια βάρους και ο ύπνος. Η προσέγγιση της Numan προσφέρει ιατρικές και συμπεριφορικές θεραπείες, εξασφαλίζοντας μία ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε χρήστη. Επιπλέον, παρέχει όλες τις σημαντικές πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος για να λάβει τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την υγεία του.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2018 και κέρδισε γρήγορα έδαφος εξυπηρετώντας πάνω από 400.000 πελάτες, αριθμός που αντιπροσωπεύει περίπου το 1,2% του ανδρικού πληθυσμού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μέση διάρκεια συνδρομής των χρηστών φτάνει τα τρία έτη, ενώ η εντυπωσιακή βαθμολογία ικανοποίησης πελατών της αγγίζει το 91%. Έχοντας αναγνωριστεί από το 50% και πλέον της αγοράς στην οποία απευθύνεται, η Numan έχει παγιώσει τη θέση της ως η πλέον αναγνωρισμένη ανεξάρτητη επωνυμία στην κατηγορία της.

Οι στρατηγικές πρωτοβουλίες ανάπτυξης της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου ενός γύρου χρηματοδότησης series B ύψους 40 εκατομμυρίων δολαρίων το 2021, έθεσαν στέρεες βάσεις για μεγάλη επιτυχία καθώς και ένα ρεκόρ για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση κεφαλαίων στον τομέα της υγείας των ανδρών για τη δεδομένη περίοδο.

Εκτός από την επιτυχημένη επιχειρηματική του δραστηριότητα, αυτό που ξεχωρίζει στον κ. Παπαφλωράτος είναι το όραμά του. Η πορεία του προς την ίδρυση της Numan ήταν βαθύτατα συνδεδεμένη με την προσωπική του συνειδητοποίηση αναφορικά με το πόσο παραμελημένη είναι η υγεία των ανδρών και την επιθυμία του να αξιοποιήσει την τεχνολογία για να συμβάλλει στην αλλαγή της συμπεριφοράς και στην απενοχοποίηση του στίγματος. Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του ως ηλεκτρολόγος μηχανικός και κερδίσει σπουδαία εμπειρία ως ιδρυτής της TrustedPlaces και συνιδρυτής της Togethera, ο Σωκράτης κατέχει πολύτιμη εμπειρία στην ανάπτυξη μιας επιτυχημένης επιχειρηματικής προσπάθειας.

Επιπλέον, έχει εμπλακεί στον τεχνολογικό χώρο και ως angel investor, έχοντας υπάρξει από τους πρώτους επενδυτές της Calm, της πρώτης εταιρεία ψυχικής υγείας που έγινε Unicorn, γεγονός που αντανακλά περαιτέρω την κατανόηση και τις γνώσεις του στον συγκεκριμένο τομέα.

Keywords
Αναζητήσεις
sokratis-papafloratos-entassetai-stin-pagkosmia-koinotita-tis-endeavor.htm
Τυχαία Θέματα