Σοφία Βούλτεψη: «Η προστασία των συνόρων είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας και εθνικής κυριαρχίας»

06:31 25/4/2023 - Πηγή: Emea.gr

«Δεν είμαστε δεσμοφύλακες της Ευρώπης, αλλά φύλακες της Ελλάδας!», τόνισε με έμφαση η κα. Βούλτεψη, επισημαίνοντας πως «η  Νέα Δημοκρατία δεσμεύτηκε ότι ο εφιάλτης του 2015-2016 δεν θα επαναληφθεί και δεν θα επιστρέψουμε ποτέ ξανά στην εποχή των ανοιχτών συνόρων και των γενικών προσκλητηρίων».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επιστρέψει η χώρα σε εποχές Μόριας και Ειδομένης», χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο το γεγονός πως η αξιωματική αντιπολίτευση, μέσω του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη επιχείρησε να μπλοκάρει

την χρηματοδότηση της επέκτασης του φράκτη στον Έβρο.

«Ο φράχτης είναι χωρίς αμφιβολία ένα σοβαρό αποτρεπτικό μέσο», σημείωσε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Η υποψήφια Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, αναφερόμενη στις επικείμενες εκλογές τόνισε ότι «δεν υπάρχει μεγαλύτερη παγίδα από την χαλαρή ψήφο», επισημαίνοντας ότι οι εκλογές της 21ης Μαΐου θα κρίνουν την σταθερότητα και την ευημερία της Ελλάδας.

Επίσης, σημείωσε ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ, αν τους «βγαίνουν τα κουκιά, θα σχηματίσουν κυβέρνηση των ηττημένων».

«Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από μια ισχυρή κυβέρνηση με μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία», τόνισε μεταξύ άλλων, η κα. Βούλτεψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΤΟ GOVNEWS.GR

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα