ΣΕΠΠΜΕ ΠΑΤΕΡΑΣ: Τσάντα αλληλεγγύης για τους κατοίκους Μάνδρας και Ελευσίνας

Οι γιορτινές ημέρες και δη των Χριστουγέννων έχουν συνδεθεί με χαμόγελα, δώρα και ευθυμία. Κοινή συνισταμένη των εορτών τα εορταστικά τραπέζια με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Με γνώμονα αυτό, η Εθελοντική Ομάδα ΣΕΠΠΜΕ ΠΑΤΕΡΑΣ στην περιοχή της Μάνδρας και της Ελευσίνας, ξεκίνησε την πρώτη τους χριστουγεννιάτικη δράση: την «Τσάντα Αλληλεγγύης».

Ο σκοπός της δράσης ήταν ένας και ουσιαστικός, να

μην αφήσουνε ούτε μία οικογένεια χωρίς τα απαραίτητα αγαθά για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και καμία οικογένεια να αισθανθεί μόνη.

Με τη συμβολή εθελοντών και φίλων της Εθελοντικής Ομάδας ΣΕΠΠΜΕ ΠΑΤΕΡΑΣ, καταφέρανε να συγκεντρώσουνε και να παραδώσουνε 25 «Τσάντες Αλληλεγγύης». Κάθε μία από τις οποίες περιέχει:

– 1 λίτρο παρθένο ελαιόλαδο
– 1 κουτί μελομακάρονα
– 4 τμχ αλεύρι γενικής χρήσης
– 4 τμχ μακαρόνια Νο6
– 4 τμχ κριθάρι
– 4 τμχ ρύζι
– 4 τμχ πένες
– 4 τμχ σάλτσα ντομάτας
– 2 τμχ ζάχαρη

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν το ίδιο, χωρίς εκείνους που στήριξαν και πίστεψαν αυτή τη πρωτοβουλία. Η ομάδα εκφράζει τις βαθιές τους ευχαριστίες στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας – Φιλική Φωλιά, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της ομάδας και μαζί με τα παιδιά επιμελήθηκε τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες που συνόδευσαν τις τσάντες.

Επίσης η ομάδα ευχαριστεί θερμά το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος Μάνδρας, καθώς και όλους εκείνους που συνεισέφεραν με κάθε τρόπο.

Keywords
Αναζητήσεις
seppme-pateras-tsanta-allilengyis-gia-tous-katoikous-mandras-kai-elefsinas.htm
Τυχαία Θέματα