Όταν επενδύεις στην καταστροφή!

09:00 4/6/2023 - Πηγή: Emea.gr

Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ (αλλά και το ΠΑΣΟΚ) είναι ξεκάθαρο πως «επενδύει», με τρόπο φανατικό θα λέγαμε, (όχι τόσο το ΠΑΣΟΚ σε αυτό το σημείο) στην καταστροφολογία και στο θυμικό των πολιτών προσπαθώντας να τους θυμίσει πως ήταν η κατάσταση το 2012. Μόνο που τώρα έχουμε 2023 και πάνω από το «κεφάλι» μας έχουν περάσει (με τη σειρά): τρία μνημόνια, μια υγειονομική και μια ενεργειακή κρίση!

Δεν λέμε (για να προλάβουμε τους «πονηρούς») πως η κατάσταση το 2012 ήταν

«ρόδινη». Τουναντίον. Αλλά αυτό που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν καταλαβαίνουν είναι πως οι πολίτες δεν θέλουν να θυμούνται εκείνη την εποχή, όπως δεν θέλουν να συζητούν για την περίοδο της πανδημίας και του εγκλεισμού!

Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να αναρριχηθεί στην εξουσία επενδύοντας, το 2012 και το 2015, ακριβώς πάνω στο θυμικό των πολιτών με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να χριστεί πρωθυπουργός, να κυβερνήσει τη χώρα (με τη βοήθεια του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ) για σχεδόν πέντε χρόνια και ουσιαστικά να αποτελεί τον μακροβιότερο πρωθυπουργό στα χρόνια των Μνημονίων. Αυτό λοιπόν, όπως φάνηκε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, οι πολίτες δεν το ξέχασαν, με αποτέλεσμα ακόμη και σήμερα, τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να προσπαθούν να βρουν ένα νέο αφήγημα με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία! 

Οι πολίτες έδειξαν και τι θέλουν, αλλά και ποιος θέλουν τους κυβερνήσει. Αυτό εξάλλου συμβαίνει διαχρονικά στην Ελλάδα. Στην πατρίδα μας είμαστε προσωπολάτρες, σε όλα τα επίπεδα, από την πολιτική έως τον αθλητισμό, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα (στον αθλητισμό) τον Ματίας Αλμέιδα, στο πρόσωπο του οποίου οι φίλοι της ΑΕΚ βρήκαν το νέο τους «Πρίγκηπα». 

Αλλά ας γυρίσουμε στην πολιτική και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, στις οποίες οι πολίτες θα επιλέξουν τον πολιτικό σχηματισμό (και τον πρωθυπουργό) που θα τους οδηγήσει στο μέλλον και στην ανάπτυξη, όχι στην καταστροφή! 

Keywords
Αναζητήσεις
otan-ependyeis-stin-katastrofi.htm
Τυχαία Θέματα