Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ – Στους «πράσινους» και το πάρκινγκ

13:28 7/4/2023 - Πηγή: Emea.gr

«Happy end» φαίνεται ότι έχει το «θρίλερ» της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό, αφού σύμφωνα με την ενημέρωση που «βγαίνει» από την κυβέρνηση, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, αμέσως μετά το Πάσχα θα υπογραφούν και τα σχετικά έγγραφα προκειμένου να «κλειδώσει» το deal.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα είχαν «πυκνώσει τα σύννεφα» πάνω από την συμφωνία,

αφού παρά το γεγονός ότι ο σχετικός νόμος είχε περάσει από τη Βουλή, δεν «έπεφταν» οι υπογραφές.

Η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει μετά από ένα μπαράζ δηλώσεων κι από τις δύο πλευρές, τελικά όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του φαίνεται ότι έδωσαν την οριστική λύση για να «βαφτεί» το ΟΑΚΑ πράσινο.

Σημειώνεται ότι, με βάση τη σχετική ενημέρωση, θα τηρηθεί η διάταξη που έχει ήδη υπογραφεί, κάτι που σημαίνει ότι στην κυριότητα του Παναθηναϊκού θα περάσει και το πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, σημείο που προκαλούσε και την «τριβή» μεταξύ των «πρασίνων» και του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Το live του Γιαννακόπουλου που «προδίδει» τη συμφωνία

Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε ζωντανή μετάδοση που πραγματοποίησε από τον λογαριασμό του στο instagram φρόντισε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, έγραψε σε ένα χαρτί τη λέξη «ΟΑΚΑ» και δίπλα έβαλε το χαρακτηριστικό «τσεκ» ως σημάδι ότι η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα