Όμιλος Printec: Γιορτάζει τα 35 χρόνια της λειτουργίας του

Η πορεία του Ομίλου ξεκίνησε από την Ελλάδα το 1988 και διεκδικώντας πλέον ισχυρή παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, στα 35 χρόνια λειτουργίας, έχει αναπτυχθεί ραγδαία. Για την Printec εργάζεται μια αφοσιωμένη ομάδα των 900 ανθρώπων και διαθέτει γραφεία σε 15 αγορές.

Ο Όμιλος δίνει τις λύσεις για ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως αυτόματες συναλλαγές και πληρωμές, security, compliance και Digital onboarding, αλλά και ηλεκτρονικές υπογραφές για κάθε μορφή

επιχείρησης.

Πρωτοπόρος στον τομέα των σημείων πώλησης (POS), η Printec εγκατέστησε τα πρώτα συστήματα POS στην Ελλάδα, Κροατία, τη Βουλγαρία, την Κύπρο. Επιπλέον ορόσημο για την εταιρεία αποτέλεσε η εγκατάσταση του πρώτου ATM στη Βουλγαρία το 1995 για την United Bulgarian Bank.

Στα πιο σημαντικά επιτεύγματα της εταιρείας, συμπεριλαμβάνονται οι στρατηγικές συνεργασίες που έχει καλλιεργήσει με κάποιες από τις ηγέτιδες εταιρείες της βιομηχανίας, όπως είναι οι NCR, Verifone, FIS, Castles, Glory, Namirial και Worldline.

Η Printec παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για καινοτομία, επεκτείνοντας το διεθνές αποτύπωμά της, έτσι απολαμβάνει την ηγετική της θέση στον χώρο των λύσεων τεχνολογίας, κρατώντας στο επίκεντρο του στρατηγικού σχεδιασμού τους ανθρώπους και τη βιώσιμη ανάπτυξη. 

Για τα επόμενα χρόνια ο σχεδιασμός αυτός θα  περιλαμβάνει τις επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής, την ενίσχυση του χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της μέσω στρατηγικών συνεργατών, αλλά και μέσω πρωτοπόρων ιδιοπαραγώμενων λύσεων, καθώς και την  επέκταση σε νέες αγορές με την ίδρυση γραφείων.

Ο Χάρης Κωνσταντίνου, Πρόεδρος του Ομίλου Printec δήλωσε σχετικά: «Το 1988, τέσσερις φίλοι και καλοί επαγγελματίες πληροφορικής αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια εταιρεία με κύριο σκοπό να προσφέρουμε επιτυχημένες παροχές στους πελάτες μας. Στο ξεκίνημα αυτό είχαμε όμως ένα όραμα, να είμαστε καινοτόμοι και να προσπαθούμε να εντοπίσουμε νέες ευκαιρίες. Έπειτα από 35 χρόνια, είμαστε περήφανοι που η δέσμευση της Printec για την προώθηση της καινοτομίας, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, την επένδυση στους ανθρώπους της και τη δημιουργία ενός θετικού εργασιακού περιβάλλοντος παραμένει ακλόνητη.»

Με έδρα την Αθήνα, ο Όμιλος Printec διαθέτει παρουσία σε Αυστρία, Σλοβενία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουκρανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Κόσοβο, Βόρεια Μακεδονία και Κύπρο, ενώ τα τελευταία χρόνια προχώρησε σε ανακαίνιση των εγκαταστάσεών του και σε άλλες χώρες, παράλληλα  φέτος για 3η φορά υλοποιεί εσωτερικό διαγωνισμό καινοτομίας και ιδεών, ενισχύοντας τον διάλογο με κάθε εργαζόμενο και ομάδα. 

Keywords
Αναζητήσεις
omilos-printec-giortazei-ta-35-chronia-tis-leitourgias-tou.htm
Τυχαία Θέματα