Sniper: Οι «μάγκες» με τα ΤΑΞΙ, η LG στο γήπεδο της ΑΕΚ και το ισραηλινό fund που… έρχεται!

10:01 7/5/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η στήλη με έκπληξη διαβάζει και μαθαίνει όσα συμβαίνουν στο νησί της Ρόδου. Στο όμορφο λοιπόν νησί των Δωδεκανήσων, για όσους φυσικά δεν το έχουν πληροφορηθεί, οι οδηγοί – ιδιόκτητες ΤΑΞΙ έχουν βάλει στο «στόχαστρο» τους οδηγούς της εταιρείας UBER προσβάλλοντας βάναυσα, τόσο το κράτος δικαίου, όσο και την ίδια τη χώρα στα μάτια των τουριστών που επισκεπτών κατά χιλιάδες το συγκεκριμένο

νησί! 

Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά η δραστηριοποίηση της εταιρείας UBER στο συγκεκριμένο νησί είναι καθόλα νόμιμη και ακολουθεί όσα προβλέπει ο νόμος που έχει ψηφίσει το ελληνικό κοινοβούλιο! 

Ειλικρινά δεν θα ήθελα να γράψω περισσότερα για το πόσο προσβάλλουν την Ελλάδα οι εικόνες αυτές. Αλλά έτσι είναι στη χώρα αυτή. Οι «μάγκες» έχουν μάθει να διεκδικούν με τη βία και με την ανοχή του κράτους (βλέπε τοπικές αρχές) που κάνει (για μια ακόμη φορά) τα στραβά μάτια για ευνόητους λόγους! 

Βέβαια η μεγαλύτερη πλάκα (συγνώμη για τον τρόπο που αποδίδουμε τη σκέψη μας) έρχεται από κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να κάνουν κριτική στην κυβέρνηση, ξεχνώντας πως τον συγκεκριμένο νόμο τον έχει ψηφίσει η προηγούμενη κυβέρνηση… δηλαδή η δική τους! 

Αλλά είπαμε στη χώρα αυτή έχουμε – μερικές φορές – πολλή πλάκα, αλλά πλέον αυτό έχει καταντήσει ένα κακόγουστο αστείο! 

Με ενδιαφέρον η στήλη μαθαίνει πως οι Έλληνες καταναλωτές στρέφονται ολοένα και περισσότερο σε ακριβότερα προϊόντα και έτσι προς αυτή την κατεύθυνση στρέφονται και οι εταιρείες, που με τη σειρά τους προσαρμόζονται σε αυτά τα θέλω των καταναλωτών!

Το γεγονός αυτό έχει ενδιαφέρον και φαίνεται να απεικονίζεται καλύτερα στην αγορά των τηλεοράσεων, στην οποία, όπως μας είπε η LG οι εταιρείες ορίζουν τις 43 ίντσες ως την «entry» κατηγορία για τη συγκεκριμένη αγορά!

Και μιας μιλάμε για την LG αξίζει να σημειωθεί πως η επένδυση της εταιρείας στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ φαίνεται να αποδίδει καρπούς, καθώς αποτελεί σημείο αναφοράς, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για το εξωτερικό. Μεταξύ άλλων η εταιρεία έχει την ευκαιρία στο πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας να «δειγματίσει» νέα και πρωτοποριακά προϊόντα!

Πάντως όσοι βρέθηκαν (και εμείς μαζί… χι… χι…) εντυπωσιάστηκαν από τα πάνελ που έκαναν την παρθενική τους «εμφάνιση» στον τελευταίο αγώνα της ΕΝΩΣΗΣ με την ομάδα του ΟΣΦΠ. Εντυπωσιακό και κιτρινόμαυρο!

Ενδιαφέρον για την αγορά των ηλεκτρονικών προϊόντων έχει το γεγονός ότι ανοδικά κινείται (με την ίδια ένταση που κινήθηκε και το 2022) η αγορά των ψυγείων και ακολουθεί με ορμή αυτή των κλιματιστικών! Η τελευταία μάλιστα εκτιμάται ότι στην φετινή χρονιά θα «κλέψει» τις εντυπώσεις!

Η στήλη σε καθημερινή, σχεδόν βάση, μαθαίνει για ένα, δυο ή και δέκα άτομα που επιλέγουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, καθώς πληθαίνουν οι εταιρείες που δίνουν σοβαρά δέλεαρ στα συγκεκριμένα άτομα προκειμένου να επιστρέψουν πίσω! Το σοβαρότερο βέβαια όλων είναι η ίδια η χώρα! Μας αρέσει, δεν μας αρέσει… η Ελλάδα αποτελεί «μαγνήτη» και όχι μόνο για τους Έλληνες, αλλά και για τους αλλοδαπούς που την επιλέγουν ως βάση τους! Ενδιαφέρον;

Η χώρα όμως δεν αποτελεί δέλεαρ για όσους θέλουν να εργαστούν σε αυτή ή να επιστρέψουν, αποτελεί δέλεαρ και για τους ξένους επενδυτές! Έτσι η στήλη μαθαίνει πως γίνονται σοβαρές διεργασίες με εκπροσώπους του Ισραήλ προκειμένου να ξεκινήσει η δραστηριοποίηση ισραηλινού fund που ως στόχο έχει (σε βάθος χρόνου) να επενδύσει κεφάλαια ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ! 

Για την ακρίβεια… είναι έτοιμο και οι πρώτες επενδύσεις έχουν σχεδόν γίνει!

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα