Ο Τσίπρας, η Τσαπανίδου και οι αλλαγές που έρχονται στην Κουμουνδούρου

Να αλλάξει τις εσωκομματικές ισορροπίες προσπαθεί ο πρόεδρος Αλέξης, ξεκινώντας από την στελέχωση του προσωπικού του γραφείου.

Η επιλογή της Πόπης Τσαπανίδου μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς η γνωστή δημοσιογράφος κινείται στο χώρο της κεντροαριστεράς, με περισσότερη έμφαση στον χώρο του κέντρου.

Ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος τύπου Νάσος Ηλιόπουλος αντικαταστάθηκε, καθώς αναμένεται να «κατέβει» υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας.

Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Ηλιόπουλος, μπορεί να ήταν πολύ καλός

στη δουλειά του και αγαπητός μεταξύ των στελεχών, αλλά δεν «τραβούσε» επικοινωνιακά. Δεν έκανε «γκελ» στους πολίτες. Δεν ήταν το «στιβαρό» πρόσωπο που θα προωθούσε την πολιτική του κόμματος.

Αντίθετα, η Τσαπανίδου είναι γνωστό πως είναι δυναμικός χαρακτήρας, γνωρίζει από κοντά την πολιτική «πιάτσα» και είναι αγαπητή στον κόσμο.

Αυτό όμως που προβληματίζει κάποια στελέχη στην Κουμουνδούρου είναι ότι η Πόπη δεν «σηκώνει» παρεμβάσεις και υποδείξεις από κανέναν.

Όπως λέγανε χαρακτηριστικά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά την ανακοίνωση της Πόπης, «αυτά που ξέρατε με τον Νάσο να τα ξεχάσετε…».

Προφανώς εννοούσαν ότι η δημοσιογράφος δεν πρόκειται να ανεχθεί «καπέλωμα» από κανέναν, ούτε ακόμη και από τον ίδιο τον πρόεδρο Αλέξη.

Επομένως, ο χρόνος θα δείξει εάν η επιλογή ήταν σωστή και θα δώσει «πόντους» στον ΣΥΡΙΖΑ στην πιο κρίσιμη, ίσως, εκλογική «μάχη» της ιστορίας του.

Πολλοί μάλιστα είναι εκείνοι που λένε με νόημα, ότι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να βρεθούν σε μια συνεδρίαση του κόμματος, στον ίδιο χώρο, η Τσαπανίδου, η Αχτσιόγλου και η Δούρου…

«Ούτε ψύλλος στον κόρφο» του Προέδρου Αλέξη…

Keywords
Τυχαία Θέματα