Ο «πρίγκιπας της ποπ» Ρόμπι Γουίλιαμς σήμερα στο Terra Vibe Park

15:38 1/7/2023 - Πηγή: Emea.gr

Σήμερα Σάββατο έρχεται ο Ρόμπι Γουίλιαμς για μια μοναδική και ξεχωριστή συναυλία στη χώρα μας, στο Terra Vibe Park, στο πλαίσιο του Rockwave Festival στην Μαλακάσα. Η πρώτη συναυλία του 49χρονου σταρ στην Ελλάδα, έγινε στις 20 Ιουνίου

2015 και έχει μείνει αξέχαστη για όσους την παρακολούθησαν.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι τραγουδιστής, ηθοποιός και συνθέτης, ενώ υπήρξε και ποδοσφαιριστής της “Πορτ Βέιλ”. Γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1974. Από το 1990 ως το 1995 υπήρξε μέλος του συγκροτήματος “Take That”, από όπου αποχώρησε όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν μπλεγμένος στα ναρκωτικά, με τον ίδιο να έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει χρήση μορφίνης, κοκαϊνης, σπιντ, μανιταριών κ.α.

Το 1997 βγάζει το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Life thru a Lens”. Το 2001 κυκλοφορεί το DVD με τίτλο “Robbie Williams live at Albert Hall”. Το 2002 υπογράφει συμβόλαιο με την ΕΜΙ, για 80 εκατ. λύρες και την επόμενη χρονιά κυκλοφορεί το πρώτο του live άλμπουμ με τίτλο “Live at Knebworth”, ενώ το τραγούδι του “Beyond the sea” ακούγεται στην ταινία κινουμένων σχεδίων “Finding Nemo”. Αν και παλαιότερα είχε δηλώσει πως… “δεν πρόκειται ποτέ να παντρευτώ και να κάνω παιδιά”, το 2006 γνωρίζει την σύζυγό του Αϊντα Φιλντ – η οποία προέρχεται από Τούρκο πατέρα και Αμερικανή μητέρα – και… αναθεωρεί, αφού παντρεύτηκαν το 2010 και απέκτησαν δύο παιδιά, την Θιοντόρα (2012) και τον Τσάρλτον (2014).

Σε σχέση με την προσωπική του ζωή ο Ρόμπι Γουίλλιαμς, τον Απρίλιο του 2023, δήλωσε στην Daily Mail πως… “δεν υπάρχει σεξ μετά τον γάμο”, ενώ έχει μιλήσει δημόσια για τους εθισμούς του στα ναρκωτικά.

Τελευταίο “επεισόδιο” -μέχρι το επόμενο- σε αυτή την πολυτάραχη διαδρομή, είναι πως η ζωή του θα γίνει σειρά του Netflix, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι “ανοιχτό βιβλίο” και πως είναι πρόθυμος να “συμπεριληφθούν όλα μέσα”.

Keywords
Αναζητήσεις
o-prigkipas-tis-pop-robi-gouiliams-simera-sto-terra-vibe-park.htm
Τυχαία Θέματα