Ο Μητσοτάκης, τα Χανιά, τα Λευκά Όρη και οι αποφάσεις για εκλογές

Ο πρωθυπουργός πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Αθήνα, με επισκέψεις σε σπίτια παλαιών φίλων και συμμαθητών.

Για τις ημέρες της πρωτοχρονιάς το πρόγραμμα περιλαμβάνει Χανιά, ξεκούραση και οικογενειακές στιγμές, καθώς στο Ακρωτήρι θα μαζευτεί όλη η οικογένεια Μητσοτάκη για να υποδεχθεί το νέο έτος.

Να σημειωθεί, ότι αρχικά ο πρωθυπουργός

είχε επισημάνει ότι θα μεταβεί τις ημέρες των εορτών στην Ήπειρο.

Όπως μαθαίνει η στήλη μας, το πρόγραμμα άλλαξε μετά από απαίτηση των παιδιών του, που ήθελαν να συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια στο πατρικό στο Ακρωτήρι Χανίων, με την υπέροχη θέα στον κόλπο της Σούδας.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, μεταξύ των άλλων, θα περιλαμβάνει και πεζοπορία στα Λευκά Όρη.

Όπως και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, έτσι και ο Κυριάκος περπατώντας στα Λευκά Όρη θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις για την ημερομηνία των εκλογών.

Ακούγεται έντονα ότι μαζί του θα είναι και πολύ στενοί του συνεργάτες και μαζί θα «βάλουν κάτω» όλα τα δεδομένα και θα επιλέξουν πότε θα στηθούν οι πρώτες και πότε οι δεύτερες κάλπες.

Όπως επισημαίνουν κυβερνητικά στελέχη, η πιθανότερη ημερομηνία για την πρώτη εκλογική αναμέτρηση είναι πριν από το Πάσχα και η δεύτερη πριν από την Πανελλήνιες.

Πάντως, όσοι γνωρίζουν καλά τον Κυριάκο, λένε με έμφαση ότι δεν αποκλείεται να το πάει μέχρι τέλους και να έχουμε εκλογές μετά το Πάσχα.

Κοντός ψαλμός αλληλούια…

Keywords
Τυχαία Θέματα