Ο διψήφιος Βελόπουλος και ο εγγονός του Ανδρέα

12:48 1/3/2024 - Πηγή: Emea.gr

Έξτρα 11,8 εκατ. ευρώ στα κόμματα

Εκδόθηκε το (αναμενόμενο από τα κόμματα) ΦΕΚ για τη φετινή κρατική επιχορήγηση που θα λάβουν οι πολιτικές παρατάξεις. Όχι για ευρωεκλογές και άμεσα λειτουργικά έξοδα, αλλά «για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς»! Ω, ναι, τα κόμματα προβλέπεται από τον νόμο να λαμβάνουν «για τη διοργάνωση προγραμμάτων επιμόρφωσης των στελεχών τους». Και θα μοιραστούν λοιπόν… Δείτε εδώ πόσα.

Η Παναγιά η Γκέισα…

Τα ευρήματα της χθεσινής δημοσκόπησης της Opinion για το Action24 δεν εξέπληξαν, αλλά

είναι ανησυχητικά.

Ανησυχητικά όχι επειδή ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση δίνουν μάχη για τη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές. Ανησυχητικά επειδή ολοένα και αυξάνεται η… Διαβάστε περισσότερα.

Ο Δούκας διόρισε τον εγγονό του Ανδρέα

Ο Ανδρέας Παπανδρέου… τζούνιορ αναλαμβάνει την προεδρία του Εθνικού Κήπου σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα. Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, κάνει το πρώτο του βήμα στην πολιτική ενώ μέχρι πριν λίγο διάστημα ζούσε και… Διαβάστε αναλυτικά.

Στη Ρώμη ο Ανδρουλάκης

Στην πρωτεύουσα της Ιταλίας βρίσκεται από σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης για λάβει μέρος στη συνεδρίαση των Ευρωσοσιαλιστών που αναμένεται να επικυρώσει την υποψηφιότητα του… Δείτε περισσότερα.

Keywords
Αναζητήσεις
o-dipsifios-velopoulos-kai-o-engonos-tou-andrea.htm
Τυχαία Θέματα