Νέα Γενική Διευθύντρια της knowl η Μαριάννα Τερζιδάκη

13:16 1/6/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η Μαριάννα Τερζιδάκη, με 25ετή εμπειρία στους τομείς του Consulting, Project Management, Marketing και Εμπειρίας Πελάτη σε κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες Software και Τηλεπικοινωνιών και με εφόδια τον επαγγελματισμό και το πάθος για αποτελέσματα, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διεύθυνσης και καλείται να ηγηθεί μιας δυνατής ομάδας που εμπνέεται από το σκοπό που υπηρετεί και ξεχωρίζει για το ήθος της.

Μετά από την επιτυχημένη επαγγελματική

πορεία στη Vodafone, η Μαριάννα Τερζιδάκη πιστοποιείται ως Careercoach από τον International Coaching Federation (2019, Λονδίνο) και ξεκινάει η συνεργασία της με την knowl ως Learning Senior Officer με εξειδίκευση στα SoftSkills. Παράλληλα συμμετέχει ενεργά στα κοινωνικά προγράμματα της knowl παρέχοντας (αφιλοκερδώς) συμβουλευτική σε ευάλωτες ομάδες. Επιπλέον συντονίζει την υλοποίηση σύνθετων έργων για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας, όπως επίσης για την πράσινη και γαλάζια οικονομία, με κοινωνικό αντίκτυπο σε χιλιάδες νέους.

H knowl είναι μια κοινωνική επιχείρηση, ένα πολυβραβευμένο Trust Education Brand, που σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και καθοδήγησης που εμπνέουν, εξελίσσουν και «αλλάζουν τις ζωές» των ανθρώπων που συμμετέχουν. Ξεχωρίζει για τις μεθοδολογίες της ανά ομάδα (στελέχη όλων των βαθμίδων, απόφοιτους) και εξειδικεύεται σε πρακτικές ESG, την καλλιέργεια των soft skills, τον εντοπισμό και αξιοποίηση των δυνατών σημείων, την ενδυνάμωση επαγγελματικών δεξιοτήτων, την εξεύρεση και προετοιμασία υποψηφίων, το ταίριασμα με την αγορά εργασίας και τη δια βίου μάθηση.

Κορυφαίοι φορείς/εταιρείες έχουν εμπιστευτεί τις υπηρεσίες της knowl, μεταξύ των οποίων: ALPHA BANK, VODAFONE ΕΛΛΑΔΑΣ & ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, MYTILINEOS, ΚΑΥΚΑΣ, KORRES, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, MASTIHASHOP, AEGEAN AIRLINES, GOLDAIR HANDLING, JUNGHEIRICH, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, PTI (Ίδρυμα Βασιλέως Καρόλου), Ίδρυμα Μποδοσάκη, Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα, σημαντικά ερευνητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας και του εξωτερικού, Δήμοι, κ.ά. Παράλληλα, το κοινωνικό έργο της knowl καταγράφει αξία και μετρήσιμο αντίκτυπο σε κάθε πρόγραμμα που σχεδιάζει και υλοποιεί για την ενδυνάμωση και επανένταξη ευπαθών ομάδων στην αγορά εργασίας, με έμφαση στους νέους εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης (NEETs), άνεργους, άτομα με μειωμένη οικονομική δυνατότητα που αποκλείονται από τις μαθησιακές διαδικασίες ή/και με περιορισμένες δεξιότητες, άστεγους, πρόσφυγες και startuppers. Χιλιάδες καλές μαρτυρίες αναδεικνύουν την αξία του έργου της.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της knowl social enterprise εύχονται στην κυρία Τερζιδάκη καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Keywords
Αναζητήσεις
nea-geniki-diefthyntria-tis-knowl-i-marianna-terzidaki.htm
Τυχαία Θέματα