Μασούτης και Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μοίρασαν χιλιάδες γεύματα στη Λοκρίδα

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η εταιρία «Μασούτης» μοίρασαν μέσω των Ενοριακών Φιλόπτωχων Ταμείων της Λοκρίδος 4.480 έτοιμα γεύματα σε οικογένειες της Λοκρίδας.

Τη διανομή πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών και ο Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», Κωνσταντίνος Δήμτσας,  σε συνεργασία με τους ιερείς και τα μέλη των ενοριακών Φιλόπτωχων Ταμείων.

Ο Κωνσταντίνος Δήμτσας μετέφερε σε όλους τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών

και πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου, του Β’, Προέδρου και Ιδρυτού του Οργανισμού «Αποστολή»,  καθώς και την χαρά του, που ένα νέο Πρότυπο Κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας στην περιοχή της Λοκρίδας, ανταποκρίνεται και σε υλικές ανάγκες ευάλωτων ομάδων πληθυσμού και οικογενειών της περιοχής.

Παράλληλα, συνεχάρη τον Μητροπολίτη Συμεών που κάνει πράξη όχι μόνο την αγάπη αλλά και την αποκέντρωση και ευχήθηκε σε όλους για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο Μητροπολίτης Συμεών εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος  Ιερωνύμου και ευχαρίστησε τον Κ. Δήμτσα για την παρουσία του και την συνεργασία της τοπικής Εκκλησίας με τον Οργανισμό «Αποστολή» και την εταιρεία «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», έδωσε ευχές για τα Χριστούγεννα σε όλους τους Λοκρούς και σημείωσε ότι «το Ιερό Επισκοπείο Ταλαντίου και Λοκρίδος είναι το ανοικτό σπίτι της Μητροπόλεως Φθιώτιδος για όλους  τους κατοίκους της Λοκρίδος ανεξαρτήτου οικονομικής, κοινωνικής, μορφωτικής και φυλετικής κατάστασης ή προέλευσης. Η Εκκλησία υπάρχει για όλους. Χωράνε πάντες στην αγκαλιά της». 

Σημειώνεται πως η  «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» συμπληρώνει τέσσερα χρόνια υποδειγματικής συνεργασίας με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος υλοποιώντας πλήθος προγραμμάτων και δράσεων.

Keywords
Αναζητήσεις
masoutis-kai-iera-archiepiskopi-athinon-moirasan-chiliades-gevmata-sti-lokrida.htm
Τυχαία Θέματα