insurancemarket: Νέα εταιρική ταυτότητα

12:26 19/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Σε rebranding και ανανέωση του λογοτύπου και της συνολικής του εμφάνισης προχωράει το insurancemarket, η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Όραμα του insurancemarket είναι να αφαιρέσει κάθε αβεβαιότητα από τον καταναλωτή και να τον βοηθήσει να πάρει τη σωστή απόφαση για αυτόν, με βάση τις ανάγκες του. Αξίες όπως η διαφάνεια, η εμπιστοσύνη, η συνέπεια, η αξιοπιστία και η ευελιξία, διέπουν την κουλτούρα του insurancemarket και η νέα

του εμφάνιση έρχεται να ενισχύσει το αίσθημα της ασφάλειας σε όλα τα στάδια της ασφάλισης.

Αποδεικνύοντας καθημερινά την πελατοκεντρική του προσέγγιση, πρώτα μέσα από την κατανόηση των διαφορετικών αναγκών του καταναλωτή και έπειτα την ικανοποίησή τους, το insurancemarket φροντίζει καθημερινά να παρέχει λύσεις, απογειώνοντας την αγοραστική εμπειρία του σε κάθε στάδιό της.

Για το insurancemarket, ασφάλεια σημαίνει να βρίσκουν οι καταναλωτές το καλύτερο για αυτούς, όχι μόνο εξοικονομώντας χρήματα αλλά απολαμβάνοντας ταυτόχρονα κορυφαία εξυπηρέτηση, υψηλού επιπέδου διαδικασίες και καινοτόμες υπηρεσίες όπως το insurancemarket app – το πρώτο insurance wallet στην Ελλάδα – που δίνει στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα να διαχειρίζεται την ασφάλειά του μέσα από κινητό του!

Ο Στέφανος Φαλκονάκης, Chief Growth & Marketing Officer επισημαίνει: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τη νέα μας εικόνα! Η καινοτομία είναι στο DNA μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εξελισσόμαστε και να πρωτοπορούμε συνεχώς. Ακολουθώντας πιστά τις αξίες μας, η νέα μας ταυτότητα δεν σηματοδοτεί απλώς μια αλλαγή στην εικόνα μας, αλλά είναι απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής μας να καινοτομούμε συνεχώς, προσθέτοντας νέες υπηρεσίες και ανανεώνοντας τις ήδη υπάρχουσες, πάντα προς όφελος του καταναλωτή. Από το νέο, κομψό λογότυπο έως την ανανεωμένη χρωματική παλέτα, αναδεικνύουμε αξίες όπως η απλότητα, η διαφάνεια, η αντικειμενικότητα, η καινοτομία και η ευελιξία, πάντα με στόχο μία καλύτερη εμπειρία ασφάλισης. Σας καλούμε να μας ακολουθήσετε σε έναν κόσμο όπου ασφάλεια είναι να συγκρίνεις!»

Keywords
Αναζητήσεις
insurancemarket-nea-etairiki-taftotita.htm
Τυχαία Θέματα