Η Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει να έχει φαβορί, αλλά ο Κασσελάκης είναι ο μαύρος κεραυνός!

15:06 29/8/2023 - Πηγή: Emea.gr

Με την στοιχηματική αγάπη που μας διακρίνει για όλες τις πολιτικές αναμετρήσεις, βλέπουμε τα μακροχρόνια στοιχήματα για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ!
Η Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μόλις έγινε ντέρμπι. Εκεί που η Έφη Αχτσιόγλου, με την εμπειρία της, τις γνώσεις της, φοράει το ταγεράκι της και ετοιμάζεται να κάνει το βήμα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ με απόδοση 1,08 πετάγεται ο Στέφανος

Κασσελάκης, ρίχνει και ένα τσουβάλι χρήματα στα κοινωνικά δίκτυα για χορηγούμενες και το ζήτημα γίνεται ντέρμπι! Το backround του Στέφανου Κασσελάκη μάλλον τον ενδυναμώνει ως προς το κεντρώο κοινό του ΣΥΡΙΖΑ και ξαφνικά η Έφη Αχτσιόγλου για πρόεδρος δίνει 1,75. Ενώ την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές συμβαίνει το παρακάτω!
Ταυτόχρονα, εξαιτίας της υποψηφιότητας Κασσελάκη αποδυναμώνονται άλλες υποψηφιότητες όπως των Παππά και Τζουμάκα, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας τον είχε επιλέξει για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Προεδρικοί δεν χωρούν πολλοί, ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν στηρίζει επίσημα κανέναν και έτσι η Έφη Αχτσιόγλου φαντάζει να είναι σχεδόν το φαβορί. Σχεδόν, καθώς ο κόσμος που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ είναι εξοικειωμένος σε μεγάλο βαθμό με τα κοινωνικά δίκτυα όπου κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει.

Keywords
Αναζητήσεις
i-proedria-tou-syriza-moiazei-na-echei-favori-alla-o-kasselakis-einai-o-mavros-keravnos.htm
Τυχαία Θέματα