Η νέα κυβέρνηση, η ονοματολογία, ο εκνευρισμός του Κυριάκου και η… «κολοκυθιά»

06:46 13/6/2023 - Πηγή: Emea.gr

Αν θέλεις να εκνευρίσεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορείς να του κάνεις μια και μόνο ερώτηση: ποια είναι τα ονόματα της νέας κυβέρνησης;

Σίγουρα, θα χαμογελάσει πονηρά, θα σου γυρίσει την πλάτη και θα απομακρυνθεί.

Τις τελευταίες ημέρες η αλήθεια είναι πως έχει ενταθεί ο ονοματολογία για τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Ακούμε και διαβάζουμε πολλά και διάφορα, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που αν βάλουμε μαζί όλα τα δημοσιεύματα, πάνω από 100 βουλευτές της ΝΔ θα

συμμετάσχουν στη νέα κυβέρνηση. Φυσικά, αυτό είναι αδύνατον να συμβεί…

Προκειμένου να «αλιεύσουμε» περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσαμε με ένα πολύ στενό συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην ερώτηση αν αληθεύουν τα όσα διαβάζουμε και ακούμε, μας απάντησε ευθέως «μην πιστεύετε τίποτα, οι εκπλήξεις θα είναι ηχηρές, καθώς στην κυβέρνηση θα μπουν πολλά νέα πρόσωπα, που δεν έχουν ακουστεί τα ονόματά τους».

Παράλληλα, υπογράμμισε πως «τα πολλά νέα πρόσωπα θα αναμειχθούν με τα παλαιά και έμπειρα και θα προκύψει μια κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα με ασφάλεια τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

Να σημειωθεί, ότι η ονοματολογία απαγορεύεται αυστηρά στην Πειραιώς, καθώς όπως επισημαίνουν ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης και οι στενοί του συνεργάτες, προέχουν οι εκλογές στις 25 Ιουνίου, καθώς τίποτα απολύτως δεν είναι σίγουρο.

«Εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευθούν για ακόμη τέσσερα χρόνια και η ΝΔ αποκτήσει αυτοδυναμία και μια ισχυρή κυβέρνηση, τότε θα μιλήσουμε και για το νέο κυβερνητικό σχήμα», λένε στελέχη στην Πειραιώς.

Μάλιστα, αναμένονται πολλές αλλαγές της τελευταίας στιγμής, με ονόματα που ακούγονται έντονα σήμερα για σημαντικό πόστο, είτε να τεθούν εκτός κυβερνητικού σχήματος, είτε να αναλάβουν κάποιο υφυπουργείο.

Έρχονται πολλές εκπλήξεις…

Keywords
Αναζητήσεις
i-nea-kyvernisi-i-onomatologia-o-eknevrismos-tou-kyriakou-kai-i-kolokythia.htm
Τυχαία Θέματα