Η Μαρίνα, ο δήμος, ο γνωστός τραγουδιστής και η «στήριξη» από τον Πατούλη

06:45 31/1/2023 - Πηγή: Emea.gr

Δυναμική, ειλικρινής, γοητευτική, με όνειρα και στόχους η Μαρίνα Πατούλη ετοιμάζεται για σκληρό αγώνα στον Δήμο Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει τον γνωστό ιατροδικαστή και δημοτικό σύμβουλο του δήμου Αθηναίων, Γρηγόρη Λέων και η πολιτική αναμέτρηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Μαρίνα ετοιμάζεται για την προεκλογική αναμέτρηση «πυρετωδώς» και πρόσφατα ανακοίνωσε ότι στο πλευρό της θα βρεθεί ο γνωστός καλλιτέχνης Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος

με τον συνδυασμό της.

«Έχω μεγαλώσει στην Πεύκη, έχω παίξει στις αλάνες. Πολλοί που είναι υποψήφιοι παίζαμε από μικρά παιδιά. Είναι ένας τόπος που τον γνωρίζω καλά. Ήμουν και εκλεγμένη από το 2014. Εισπράττω ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα, όχι μόνο αποδοχής και αγάπης αλλά και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου για την επόμενη μέρα για τον Δήμο μας», δήλωσε πρόσφατα η Μαρίνα Πατούλη.

Αυτό, πάντως, που παραμένει ερωτηματικό είναι το τι θα πράξει ο πρώην σύζυγός της και Περιφερειάρχης Αττικής.

Θα την «στηρίξει» ή όχι;

Όπως ακούγεται στην δημοσιογραφική «πιάτσα» το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Γιώργος δεν έχει ακόμη αποφασίσει, παρά τις δημόσιες «τρυφερές» δηλώσεις του για την πρώην συνοδοιπόρο του στη ζωή.

Όπως λένε οι γνωρίζοντες στο emea.gr και στη στήλη Provocateur, πολλά θα εξαρτηθούν από το εάν θα στηριχθεί η Μαρίνα επίσημα από την ΝΔ.

Αν όλα πάνε καλά και η «γαλάζια» παράταξη αποκτήσει αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές και το Μέγαρο Μαξίμου δώσει επίσημα το «πράσινο» φως στην Μαρίνα, κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο θα πράξει δημόσια και ο Γιώργος.

Αν όμως, προκύψουν προβλήματα, μάλλον ο Περιφερειάρχης δεν θα «σηκώνει» και πάλι κινητά και σταθερά τηλέφωνα.

Μην ξεχνάμε πως και οι σχέσεις του Γιώργου Πατούλη με το Μέγαρο Μαξίμου έχουν περάσει από «σαράντα κύματα», με ότι συνεπάγεται αυτό για την απόφασή του.

Για τις σχέσεις όμως του Γιώργου με το Μαξίμου θα αναφερθούμε άλλη φορά αναλυτικά!

Όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος…

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα