Η Lidl Ελλάς ενισχύει και πάλι το έργο της UNICEF για την προστασία των παιδιών

14:43 19/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η Lidl Ελλάς στέκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό της Unicef, με στόχο την προστασία των παιδιών. Συγκεκριμένα, και τη φετινή περίοδο του Πάσχα, και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 19 Απριλίου έως και το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου, με κάθε σκανάρισμα της ψηφιακής κάρτας Lidl Plus, η Lidl Ελλάς

προσφέρει 0,10 ευρώ στη UNICEF για τη στήριξη του προγράμματος «Μαζί ενάντια στη βία κατά των παιδιών».

Στο πλαίσιο της σύμπραξης των δύο φορέων έχει εκπονηθεί καταγραφή και ανάλυση των διαθέσιμων διοικητικών δεδομένων βίας κατά των παιδιών στην Ελλάδα, εμπεριστατωμένη επιμόρφωση επαγγελματιών ΜΜΕ στην εφαρμογή καλών πρακτικών και τον ρόλο τους στην προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, ενώ πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες δράσεις προώθησης της διαδραστικής ψηφιακής εφαρμογής για νέους, PlaySafe, που στοχεύει στην πρόληψη της βίας στο διαδίκτυο.

Επόμενο βήμα των δύο φορέων είναι η δημιουργία ενός ολιστικού μοντέλου υπηρεσιών παιδικής προστασίας που θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά πιλοτικά στον Δήμο Αθηναίων με την καθοδήγηση και τη διεθνή εμπειρία της UNICEF. H συνέργεια Lidl Ελλάς και UNICEF αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος για την πρόληψη και καταπολέμηση της βίας κατά των παιδιών που έχει συμφωνήσει η UNICEF με την ελληνική κυβέρνηση.

Ο κάθε πολίτης μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, και να κάνει γρήγορα και εύκολα εγγραφή.

Keywords
Αναζητήσεις
i-lidl-ellas-enischyei-kai-pali-to-ergo-tis-unicef-gia-tin-prostasia-ton-paidion.htm
Τυχαία Θέματα