Η Anbio εισάγει τεχνολογία αιχμής «Point of Care» στην Ευρώπη

14:45 9/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Σε μια στρατηγική κίνηση για τη διεύρυνση της παρουσίας της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Anbio Biotechnology (Anbio), παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της in vitro διάγνωσης, ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την επίσημη κυκλοφορία της σειράς προϊόντων “Point of Care” στην ΕΕ. Το λανσάρισμα αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την Anbio, καθώς ανοίγει νέους δρόμους συνεργασίας με διανομείς και παρόχους υγειονομικής περίθαλψης στην ΕΕ, υπογραμμίζοντας την ετοιμότητα της εταιρείας να εξυπηρετήσει την αγορά της ΕΕ με διαγνωστικές λύσεις αιχμής.

Με ιστορικό καινοτομίας

και αριστείας, η Anbio αναγνωρίζεται όχι απλώς ως πάροχος κιτ δοκιμών Covid, αλλά ως κατασκευαστής και προγραμματιστής μιας ολοκληρωμένης σειράς διαγνωστικών προϊόντων.

«Αποστολή μας είναι να φέρουμε επανάσταση στη διάγνωση, προσφέροντας εξατομικευμένες και προσιτές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των διαγνωστικών εργαστηρίου, ευεξίας, κατ’ οίκον και point-of-care. Δεσμευόμαστε για την προσιτή τιμή και τη συνεχή καινοτομία στις βιοεπιστήμες που εξυπηρετούν την πρόοδο της ανθρώπινης υγείας», δήλωσε ο Michael Lau, Διευθύνων Σύμβουλος της Anbio.

Ο πρωτοποριακός ανιχνευτής προσφέρει πάνω από 70 από τις πιο σημαντικές εξετάσεις

Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων προώθησης της Anbio στην ΕΕ βρίσκεται ο αναλυτής AF-100 C, ένας υπερσύγχρονος, μονοκάναλος, φορητός, επαναφορτιζόμενος συμπαγής αναλυτής ανοσοανάλυσης φθορισμού (FIA). Αυτό το ισχυρό εργαλείο, μαζί με πάνω από 70 αναλύσεις με σήμανση CE για την ανίχνευση διαφόρων αναλυτών, όπως δείκτες φλεγμονής, διαβήτης, δείκτες καρκίνου, ορμόνες, ένζυμα και μολυσματικές ασθένειες, πρόκειται να επαναπροσδιορίσει το τοπίο της κλινικής διάγνωσης στην ΕΕ.

«Το Anbio AF-100 C αλλάζει τα δεδομένα για την κλινική διάγνωση, παρέχοντας στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης μια οικονομικά αποδοτική, ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση για γρήγορες εξετάσεις σε σημεία περίθαλψης», πρόσθεσε ο Lau. Παρά το συμπαγές μέγεθός του, το AF-100 C παρέχει υψηλή απόδοση και είναι ιδανικά κατάλληλο για χρήση σε διάφορες κλινικές ρυθμίσεις, από ιδιωτικές κλινικές έως αίθουσες επειγόντων περιστατικών. Το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον του, σε συνδυασμό με μια ισχυρή μπαταρία που υποστηρίζει συνεχείς δοκιμές για έως και 8 ώρες, διασφαλίζει ότι οι επαγγελματίες υγείας μπορούν να παρέχουν βελτιωμένη φροντίδα των ασθενών αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Τα γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα βοηθούν τους επαγγελματίες υγείας να βελτιώσουν τα αποτελέσματα της υγείας

Το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο FIA της Anbio, είναι ικανό να παρέχει γρήγορα αποτελέσματα εντός 3 έως 15 λεπτών, αποτελεί άλμα στη διαγνωστική τεχνολογία. Με αντιδραστήρια που ενσωματώνει τεχνολογία τσιπ RFID για ακρίβεια, μπορούν να αποθηκευτούν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για έως και 24 μήνες, η Anbio είναι έτοιμη να καλύψει τις επείγουσες ανάγκες του κλάδου της υγειονομικής περίθαλψης σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Καθώς η Anbio Biotechnology αφήνει το στίγμα της στην αγορά της ΕΕ, προσκαλεί τους διανομείς και τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να εξερευνήσουν τις καινοτόμες διαγνωστικές λύσεις της. Με τη δέσμευση να βελτιώσει τη φροντίδα των ασθενών μέσω προσιτών, ακριβών και αξιόπιστων διαγνωστικών, η Anbio είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας σε ολόκληρη την ΕΕ.

Keywords
Αναζητήσεις
i-anbio-eisagei-technologia-aichmis-point-of-care-stin-evropi.htm
Τυχαία Θέματα