Εξωφρενικές τιμές στο Super Bowl – Πάνω από 8.000 δολάρια το φθηνότερο εισιτήριο

21:30 29/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Κάθε ρεκόρ σπάνε φέτος οι τιμές των εισιτηρίων για το Super Bowl (είναι ο σημαντικότερος και δημοφιλέστερος ετήσιος αγώνας του αμερικανικού ποδοσφαίρου) που θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου (01:30 ώρα Ελλάδας).

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του CNN, που επικαλείται στοιχεία του TickPick, το φθηνότερο εισιτήριο για τον ανάμεσα στους Kansas City Chiefs και τους San Francisco 49ers, κοστίζει

8.188 δολάρια και είναι είναι ακριβότερο κατά 50% σε σχέση με το Super Bowl του 2023. 

Η μέση τιμή του εισιτηρίου κυμαίνεται στα 9.800 δολάρια, τιμή αυξημένη κατά 70% σε σχέση με το Super Bowl του 2023. Το ακριβότερο εισιτήριο βρίσκεται στα 20.324 δολάρια. 

Ο CEO του TickPick δήλωσε στο CNN, ότι ο λόγος που υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση είναι το ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Las Vegas. «Σίγουρα η τοποθεσία αποτελεί καθοριστικό παράγοντα. Πρόκειται για έναν τρίωρο αγώνα, αλλά οι άνθρωποι που θέλουν να διασκεδάσουν μπορούν να περάσουν ένα τριήμερο γεμάτο διασκέδαση στο Las Vegas». Όσο για το αν θα πέσουν οι τιμές των εισιτηρίων, εκτίμησε πως «ίσως και να υπάρξει μια μικρή πτώση, αλλά δεν πιστεύω να δούμε σημαντικές αλλαγές».

Keywords
Αναζητήσεις
exofrenikes-times-sto-super-bowl--pano-apo-8000-dolaria-to-fthinotero-eisitirio.htm
Τυχαία Θέματα