Εύα Καϊλή: Νέο αίτημα αποφυλάκισης – «Είμαι αθώα»

14:44 10/4/2023 - Πηγή: Emea.gr

Εξοργισμένος δηλώνει ο Σβεν Μαρί, ο Βέλγος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, μετά την απόφαση της βελγικής Δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερος με βραχιολάκι ο φερόμενος εγκέφαλος του σκανδάλου Qatargate, Αντόνιο Παντσέρι, ενώ δηλώνει ότι πλέον θα είναι πολύ σκληρός απέναντι στους δικαστές. Αντίστοιχα αδικημένη δηλώνει και η πελάτισσά του Εύα Καϊλή.
«To πιο εξοργιστικό, αηδιαστικό και απίστευτο πράγμα

είναι ότι ο κύριος Παντσέρι είναι εκτός φυλακής, γιατί – ελπίζω να κάθεστε – έχει κατάθλιψη!», δήλωσε. «Και είπε επίσης πως έχει πρόβλημα και με τα μάτια του. Όντως και θα είμαι σκληρός τώρα. Έχω πρόβλημα με τη μέση μου, έχω πρόβλημα με τα πάντα. Αυτός δεν μπορεί να είναι λόγος», τόνισε ο Βέλγος δικηγόρος. «Η Εύα Καϊλή έχει ανακριθεί περισσότερες από 20 ώρες τις τελευταίες δύο εβδομάδες από την αστυνομία. Ήταν σε θέση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις. Δεν τους αρέσει αυτό. Γιατί; Γιατί αυτές δεν είναι οι απαντήσεις που θέλουν» δήλωσε ο Βέλγος δικηγόρος ενώ ρωτήθηκε για την ίδια την Εύα Καϊλή

– Είστε αισιόδοξος;
– Ναι, βεβαίως είμαι. Είναι αδύνατο να μην αφεθεί ελεύθερη όταν ακούω ότι όλοι οι άλλοι είναι έξω; Όχι!
– Έχετε μιλήσει με την κυρία Καιλή; Πώς είναι τώρα;. 
– Είναι όπως όταν κάποιος είναι φυλακισμένος. Είναι σαν κάποιον που φωνάζει για την αθωότητά του..

Με την σειρά του ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Στο ερχόμενο δικαστικό συμβούλιο θα δώσουμε μάχη για να αποδείξουμε την αναξιοπιστία του κ. Παντσερι. Θα έχουμε ισχυρά νεότερα στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν ότι η Εύα Καϊλή είναι αθώα. Η ίδια αν και ψυχολογικά φορτισμένη επιμένει κατηγορηματικά στην αθωότητά της.

Η αποφυλάκιση του Παντσέρι είναι προϊόν συναλλαγής, δέχτηκε να πει ψέματα κατά της Εύας Καϊλή και το αντάλλαγμα ήταν να αφεθεί ελεύθερος. Αυτός που είναι αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Γιατί εγκληματική οργάνωση υπάρχει αλλά δεν συμμετέχει σε αυτήν η κ. Καϊλή».

Ο σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι αλλά και ο Παντσέρι, φαίνεται ότι έχουν συνεργαστεί με τις βελγικές Αρχές με αντάλλαγμα την αποφυλάκισή τους με «βραχιολάκι».

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα