Έσπασε ρεκόρ 20 χρόνων η ταινία της Μπιγιονσέ «Renaissance»

Το ντεμπούτο της ταινίας «Renaissance», η οποία αποτελεί μια ταινία-ντοκιμαντέρ της Μπιγιονσέ κυριάρχησε στο Αμερικανικό Box Office το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου.

Η διάσημη τραγουδίστρια Μπινγιονσέ έγραψε, σκηνοθέτησε και έκανε την παραγωγή της ταινίας, η οποία ακολουθεί το «ταξίδι» της παγκόσμιας περιοδείας της από την έναρξη της στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, μέχρι και το φινάλε της στο Κάνσας Σίτι.

Διαβάστε εδώ την τελευταία Business

Voice

Η ταινία προβλήθηκε σε 2.539 αίθουσες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τον Καναδά και σε 94 χώρες παγκοσμίως. Όπως αναφέρει η ενημέρωση της αλυσίδας κινηματογραφικών αιθουσών AMC Theatres, η ταινία της Μπινγιονσέ ήρθε πρώτη με εισπράξεις 21 εκατομμυρίων δολαρίων για τη Βόρεια Αμερική. Ήταν η πρώτη φορά που μια ταινία ξεπέρασε το όριο των 20 εκατομμυρίων δολαρίων αυτό το Σαββατοκύριακο (το πρώτο του Δεκεμβρίου), μετά την ταινία “Ο Τελευταίος Σαμουράι” του Τομ Κρουζ, το 2003. Σε δήλωση της η Ελίζαμπεθ Φρανκ, εκτελεστική αντιπρόεδρος των AMC Theatres, ανέφερε «Το να βλέπουμε να έχει απήχηση η ταινία στους θαυμαστές και στους κριτικούς κινηματογράφου σε ένα «αδιάφορο» Σαββατοκύριακο, αποτελεί απόδειξη του τεράστιου ταλέντου της, όχι μόνο ως ερμηνεύτρια, αλλά και ως παραγωγός και σκηνοθέτρια».

Διαβάστε εδώ την τελευταία Business Voice

Η ταινία «Renaissance» δίνει την ευκαιρία στους θαυμαστές της Μπινγιονσέ να απολαύσουν το θέαμα της παγκόσμιας περιοδείας της τραγουδίστριας. Σημειώνεται ότι η περιοδεία αυτή είχε 56 διαφορετικούς σταθμούς και η σούπερ σταρ κέρδισε περισσότερα από 579 εκατομμύρια δολάρια. Ακόμη, οι κριτές κινηματογράφου εκφράστηκαν θετικά για την ταινία, η οποία παρουσιάζει τα παρασκήνια της πρώτης παγκόσμιας περιοδείας της σταρ από το 2016, με τις συχνές αλλαγές κοστουμιών, τη συναρπαστική χορογραφία, τα «σουρεαλιστικά» γραφικά και την πολυπλατινένια φωνή της Μπινγιονσέ. Πέρα όμως από τη συναυλία, η ταινία παρουσιάζει και τη ζωή της σταρ πίσω από τα λαμπερά φώτα, στο κομμάτι της μητρότητας. Μάλιστα η ίδια η τραγουδίστρια μιλάει με ειλικρίνεια για τις προκλήσεις – και τη χαρά – του να είσαι μαύρη γυναίκα στη μουσική βιομηχανία.

Διαβάστε εδώ την τελευταία Business Voice

Είναι σημαντικό να προβάλλονται οι διαφορετικές πτυχές του καλλιτέχνη σε οποιαδήποτε κινηματογραφική παραγωγή γίνεται γιατί μέσα από την απλότητα τους ως άνθρωποι -όσοι παραμένουν ταπεινοί παρά την τεράστια επιτυχία τους- αποτελούν πρότυπα για εκατομμύρια κόσμο.

Keywords
Αναζητήσεις
espase-rekor-20-chronon-i-tainia-tis-bigionse-renaissance.htm
Τυχαία Θέματα