Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ανακοινώνουν σταδιακά όλες οι εταιρείες

06:31 14/7/2023 - Πηγή: Emea.gr

Αισίως φτάσαμε στις 4 εταιρείες που πραγματοποιούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια και εμφάνισαν γεναίες εκπτώσεις, η κάθε μια με τις στοχεύσεις της. Οι εκπτώσεις έρχονται μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ζητήθηκε από τους ακτοοπλόους μείωση του κόστους μεταφοράς για τη μέση ελληνική οικογένεια.

Η μείωση στις τιμές, πραγματοποιείται ανάλογα την εταιρεία

και την εμπορική πολιτική που ακολουθεί και θα αφορά συγκεκριμένες γραμμές κορμού, δηλαδή που να έχουν αφετηρία ή άφιξη στα λιμάνια: του Πειραιά, της Ραφήνας, της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας.

Η Attica Group ανακοίνωσε έκπτωση 20% σε οικογένειες και παρέες 3 έως 5 ατόμων σε οικονομική θέση και αριθμημένα καθίσματα με ένα Ι.Χ. για ταξίδια από την 17η Ιουλίου έως την 10η Σεπτεμβρίου σε όλα τα δρομολόγια από Πειραιά για τα ελληνικά νησιά τόσο στο δρομολόγια μετάβασης όσο και στα δρομολόγια επιστροφής.

Επίσης προσφέρει εταιρική εκπτωση 50% (πέρα από την κρατική συμμετοχή) στα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού για όλους τους προορισμούς του ομίλου σε Κυκλάδες, Σαρωνικό, Δωδεκάνησα, Βόρειο Αιγαίο, Σποράδες και Κρήτη

Η SEAJETS του πλοιοκτήτη Μάριου Ηλιόπουλου με ημερομηνία έναρξης την 18η Ιουλίου έως την 18η Σεπτεμβρίου, προσφέρει έκπτωση σε τετραμελείς οικογένειες με το όχημά τους κατά 30% στα εισιτήρια μετ’ επιστροφής. Για τους πολύτεκνους ισχύει η μόνιμη έκπτωση 50%. Στην ίδια ανακοίνωση περιλαβμβάνεται έκπτωση 20% στους μόνιμους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου και για τους μόνιμους κατοίκους Δωδεκανήσων 40% στη γραμμή Σητεία – Δωδεκάνησα. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε όλες τις εκπτώσεις και τις προσφορές της εταιρείας στο σχετικό άρθρο.

Η Golden Star Ferries πέραν από τις υποχρεωτικές εκπτώσεις που προβλέπονται από τη νομοθεσία η εταιρεία ανακοίνωσε έκπτωση 20% με τα συμβατικά της πλοία, για το διάστημα από 17 Ιουλίου έως και 10 Σεπτέμβρη, κάθε Τρίτη, σε ατομικά εισιτήρια (οικονομική και διακεκριμένη θέση καθώς και αεροπορικού τύπου κάθισμα), αλλά και σε αυτοκίνητα και δίκυκλα.

Η Fast Ferries θέλοντας να συνεισφέρει στην αύξηση της επισκεψιμότητας στα νησιά που εξυπηρετεί με τα δρομολόγιά της αναφέρει ότι θεσπίζει «ημέρα εκπτωτικού ναυλολογίου» και αφορά κάθε Τετάρτη από την 19η Ιουλίου έως και την 6η Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για εκπτωτικό ναυλολόγιο μειωμένο κατά 20% σε όλα της τα δρομολόγια από Ραφήνα προς ‘Ανδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο καθώς και στα δρομολόγια της επιστροφής προς Ραφήνα.

Υπ. Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης: Έπιασαν τόπο οι κινήσεις της κυβέρνησης για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

«Οι κινήσεις της κυβέρνησης για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια έπιασαν τόπο. Ήδη μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες ανακοίνωσαν ένα γενναίο πακέτο προσφορών και εκπτώσεων για τις ελληνικές οικογένειες που θέλουν να μετακινηθούν στα νησιά».

Keywords
Αναζητήσεις
ekptoseis-sta-aktoploika-eisitiria-anakoinonoun-stadiaka-oles-oi-etaireies.htm
Τυχαία Θέματα