Vodafone: Ανακηρύχθηκε κορυφαίος εργοδότης από το Top Employers Institute

16:42 22/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η Vodafone Ελλάδας απέσπασε την διάκριση του καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα για το 2023 από το Ινστιτούτο Top Employers, καθώς εκτιμήθηκε ότι προσέφερε στους εργαζόμενους της πολύ καλές συνθήκες εργασίας, αλλά και ευκαιρίες ανέλιξης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διάκριση του καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα

επιβραβεύει το σύγχρονο και ανοιχτό εργασιακό περιβάλλον της Vodafone, το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες των ανθρώπων της αλλά και της εποχής, εξασφαλίζει την πρόσβαση σε απεριόριστες ευκαιρίες ανάπτυξης και παρέχει ένα ανταγωνιστικό σύστημα αμοιβών και παροχών.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τα εσωτερικά δίκτυα υπαλλήλων «LGBT+ Friends» και «Neurodiversity Allies» που έχουν σχηματιστεί και δραστηριοποιούνται εντός του οργανισμού.

Κάθε άνθρωπος της Vodafone μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την προσωπικότητά του χωρίς διακρίσεις και να συμβάλλει στον εταιρικό σκοπό της Vodafone για τη δημιουργία μίας ψηφιακής κοινωνίας με ίσες ευκαιρίες πρόσβασης για όλους. Με λιγότερη παραδοσιακή ιεραρχία και περισσότερη ευελιξία, η Vodafone ξεχωρίζει για τον μοντέρνο τρόπο εργασίας που έχει καθιερώσει στην Ελλάδα.

Κάνοντας χρήση νέων τεχνολογιών, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), οι εργαζόμενοι διαμορφώνουν το ατομικό πλάνο ανάπτυξής που τους ταιριάζει και απολαμβάνουν μια προσωποποιημένη εμπειρία εκπαίδευσης.

Η εταιρία έγινε η πρώτη στην Ελλάδα που εφάρμοσε το μοντέλο υβριδικής εργασίας #FutureReady που συνδυάζει τηλεργασία και εργασία από το γραφείο, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα εργασίας έως και 20 ημέρες το χρόνο από το εξωτερικό.

Keywords
Αναζητήσεις
vodafone-anakirychthike-koryfaios-ergodotis-apo-to-top-employers-institute.htm
Τυχαία Θέματα