Provocateur: Η επιτυχημένη παρουσία Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, ο προβληματισμός του Τσίπρα και ο εκνευρισμός στο ΠΑΣΟΚ

08:15 14/9/2022 - Πηγή: Emea.gr
Η επιτυχημένη παρουσία Μητσοτάκη στην ΔΕΘ

Κατά γενική ομολογία η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της έναρξης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ήταν απόλυτα επιτυχημένη. 

Και αυτό το επισημαίνουν πολλοί από τους αμερόληπτους πολιτικούς σχολιαστές, ανεξάρτητα από το που πρόσκεινται πολιτικά και ιδεολογικά.

Καταρχήν διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες

που έλεγαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ότι ο πρωθυπουργός θα τύχει πολύ «θερμής» υποδοχής από τους Θεσσαλονικείς και τους επισκέπτες της ΔΕΘ

Από τις πρώτες στιγμές που πάτησε το πόδι του στην Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος τους διέψευσε όλους. 

Και αυτό διότι, παρακάμπτοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και αφήνοντας «άναυδους» τους ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλειά του, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και περπάτησε χωρίς ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας σε όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης και την πλατεία Αριστοτέλους που ήταν γεμάτη με κόσμο. 

Χαιρέτησε τους περισσότερους, έκανε χιούμορ και κανείς δεν τον αποδοκίμασε, κανείς δεν είπε άσχημη κουβέντα. 

Χαλαρός, κεφάτος και με πολύ καλή διάθεση εμφανίσθηκε και κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Μάλιστα, τόνισε με έμφαση στους εκπροσώπους του Τύπου ότι η κυβέρνηση θα λάβει και άλλα μέτρα για την ενίσχυση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια του χειμώνα. 

Όσοι δημοσιογράφοι από την Αθήνα και άλλες περιοχές της χώρας βρέθηκαν στην συμπρωτεύουσα στις 10 και 11 Σεπτέμβρη και μίλησαν με θεσσαλονικείς και επισκέπτες, άκουσαν παράπονα και προβλήματα που υφίστανται, αλλά σε καμία περίπτωση ο κόσμος δεν ζήτησε πρόωρες εκλογές και άμεση αλλαγή της κυβέρνησης.       

Διαβάστε περισσότερα στο govnewsGR.

Keywords
Τυχαία Θέματα