Provocateur: Η αυξανόμενη βία στα… σχολεία, οι δημοσκοπήσεις «φωτιά» και τα προβλήματα στα Δημόσια Νοσοκομεία

08:17 3/10/2022 - Πηγή: Emea.gr
Η αυξανόμενη βία στα σχολεία

Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει το γεγονός πως τους τελευταίους μήνες πυκνώνουν ανησυχητικά οι ειδήσεις στο αστυνομικό δελτίο που αφορούν κρούσματα βίας ανηλίκων. 

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια οι ξυλοδαρμοί και οι επιθέσεις συμμοριών ανηλίκων σε συνομηλίκους τους μέσα σε σχολεία είναι κάτι το συνηθισμένο. 

Κάθεσαι να δεις ειδήσεις

και μέρα παρά μέρα θα υπάρχει μια σοβαρή είδηση με τραυματισμούς ανηλίκων μέσα σε γυμνάσια και λύκεια της χώρας μας. 

Μάλιστα, η κατάσταση έχει ξεφύγει σε τέτοιο σημείο που ομάδες ανηλίκων απειλούν ευθέως και μέρα μεσημέρι καθηγητές και μαθητές μέσα σε σχολεία, χωρίς να υπάρχει κανείς που να επιβάλλει την τάξη. 

Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι ότι ενώ οι αρμόδιοι του κράτους γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει στα σχολεία της χώρας μας δεν έχουν λάβει κάποια ουσιαστικά μέτρα προκειμένου να περιορίσουν το φαινόμενο που συνεχώς αυξάνεται. 

Το υπουργείο Παιδείας «βγάζει» συνεχώς ανακοινώσεις και επισημαίνει το πρόβλημα και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σπεύδει «κατόπιν εορτής», μετά τα περιστατικά, να «κυνηγήσει» τους υπόπτους. 

Και σε όσες περιπτώσεις υπάρξουν προσαγωγές, μέσα σε λίγες ώρες, όλοι αφήνονται ελεύθεροι για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο. 

Οι γονείς είναι ανάστατοι καθώς πολλά παιδιά έχουν «πέσει» επανειλημμένα θύματα κακοποίησης από συμμορίες ανηλίκων και όλοι οι αρμόδιοι, εκτός από ευχολόγια και λογύδρια σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, δεν έχουν πράξει τίποτα ουσιαστικό. 

Σύλλογοι γονέων και καθηγητών σε όλη την Ελλάδα διαμαρτύρονται, αλλά κανείς από τους αρμοδίους δεν τους ακούει. 

Επιτέλους, το υπουργείο Παιδείας και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ας «καθίσουν» μαζί και να σχεδιάσουν μέτρα για να σταματήσει το κακό πριν είναι πολύ αργά τόσο για τα παιδιά όσο και για την δημόσια εκπαίδευση της χώρας μας. 

Οι δημοσκοπήσεις που προβληματίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε περισσότερα στο govnewsGR.

Keywords
Τυχαία Θέματα