Pricefox: Ποια είναι η πιο οικονομική λύση για την Τσικνοπέμπτη;

13:40 4/3/2024 - Πηγή: Emea.gr

Kαθώς η Τσικνοπέμπτη είναι προ των πυλών, οι περισσότεροι αναρωτιούνται αν θα πρέπει να βγουν έξω, να παραγγείλουν ή να ψήσουν στο σπίτι για να τιμήσουν το έθιμο της ημέρας. Το Pricefox, η πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς φθηνής ασφάλειας αυτοκινήτου και ο σύμβουλός μας στην εξοικονόμηση, έκανε έρευνα για το ποια είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή για το τσίκνισμα.

Τι σε συμφέρει περισσότερο;

Τσικνοπέμπτη στο σπίτι με delivery.Τσικνοπέμπτη στο σπίτι με προμήθειες
από σούπερ μάρκετ.Τσικνοπέμπτη σε κάποια ταβέρνα.Τσικνοπέμπτη στο σπίτι με προμήθειες από το σούπερ μάρκετ

Σε αυτήν την περίπτωση είσαι στο σπίτι σου, στην άνεσή σου, έχεις βάλει τις μουσικές που σου αρέσουν, προετοιμάζεις τα κάρβουνά σου και είσαι περιτριγυρισμένος από τους φίλους σου. Δημιουργείς με λίγα λόγια μια ατμόσφαιρα γιορτινή, χαλαρή και φιλική. Μαγειρεύετε μαζί με τους φίλους και περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι έχεις προμηθευτεί τα απαραίτητα για 4 άτομα. Το συνολικό κόστος βγαίνει 42 ευρώ, άρα το άτομο μόλις 10 ευρώ και έχεις τσικνίσει όπως ακριβώς θέλεις.

Τσικνοπέμπτη στο σπίτι με delivery

Το συγκεκριμένο σενάριο θα το έχουν σκεφτεί σίγουρα και άλλοι. Γι’ αυτό σίγουρα θα πρέπει να έχεις κάνει την παραγγελία 2- 3 ημέρες πριν. Αν το αφήσεις για τελευταία στιγμή, ετοιμάσου για πολλές ώρες αναμονής και περιορισμένες επιλογές.

Παραγγέλνοντας στο σπίτι, το συνολικό κόστος για τα 4 άτομα ανέρχεται κατά μέσο όρο στα 18,85 ευρώ. Συγκεκριμένα, στην Αθήνα έχουμε:

Βόρεια: 80/4 άτομα
Keywords
Αναζητήσεις
pricefox-poia-einai-i-pio-oikonomiki-lysi-gia-tin-tsiknopebti.htm
Τυχαία Θέματα