OMEN & HyperX ενισχύουν το χαρτοφυλάκιο για εξατομικευμένο gaming

11:43 15/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η HP παρουσίασε το πιο εξατομικευμένο χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών με καινοτομίες στα brands OMEN και HyperX στη CES 2024. Τα νέα laptops, τα περιφερειακά και το software είναι όλα σχεδιασμένα για τη δημιουργία ενός απρόσκοπτου οικοσυστήματος παιχνιδιών, ώστε οι παίκτες να μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτό που κάνουν καλύτερα – να παίζουν.

«Η πληροφορική συνεχίζει να γίνεται όλο και πιο

προσωπική και αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην κοινότητα του gaming», δήλωσε η Josephine Tan, Senior Vice President & Division President of Personal Systems Gaming Solutions, της HP Inc. «Είτε πρόκειται για το gaming laptop, την οθόνη ή κάποιο περιφερειακό, η HP έχει αναπτύξει μια προσαρμόσιμη και εξατομικευμένη λύση που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας».

Η λύση είναι ιδανική για όσους εκτιμούν τον gaming τρόπο ζωής και επιθυμούν ευέλικτα μηχανήματα ικανά να χειριστούν την αυστηρότητα κορυφαίων παιχνιδιών ΑΑΑ, ενώ παράλληλα διαθέτουν την απόδοση για να διαχειρίζονται οπτικά απαιτητικές δημιουργικές προσπάθειες, από multitasking μέχρι τη λειτουργία ισχυρών δημιουργικών πλατφορμών.

Το OMEN Transcend 14 Gaming Laptop, ειδικά σχεδιασμένο για gaming και δημιουργική εργασία, για σπουδαστές, μαθητές και όχι μόνο, προσφέρεται με προηγμένη οθόνη OLED, λεπτό και κομψό σχεδιασμό και εσωτερικά εξαρτήματα ανώτερης ποιότητας, τα οποία συνθέτουν το πιο δροσερό και ελαφρύ gaming laptop 14 ιντσών στον κόσμο.

Keywords
Αναζητήσεις
omen--hyperx-enischyoun-to-chartofylakio-gia-exatomikevmeno-gaming.htm
Τυχαία Θέματα