Mobiplus: Ανεβάζει τα έσοδα της επιχείρησης κατά 10.000 ευρώ

14:21 13/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η mobiplus.co, εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού με ειδίκευση στην Τεχνητή Νοημοσύνη και στο Shopping Recommendation Engineering, σε συνεργασία με την stonewave, κορυφαία εταιρεία λογισμικού e-commerce, δημιούργησαν νέα πλατφόρμα e-commerce, η οποία προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες στους καταναλωτές και ανεβάζει τα έσοδα της επιχείρησης λιανικής

κατά 10.000 ευρώ ανά 80.000 ευρώ εσόδων έως σήμερα.

Η Mobiplus shopping recommendation platform δίνει τη δυνατότητα στα e-shops και καταστήματα λιανικής να μαντεύουν τι θέλουν να αγοράσουν οι πελάτες και να το προτείνουν χωρίς αυτοί να ψάχνουν. Ανεβάζουν έτσι το conversion rate που είναι πολύ χαμηλό, περίπου 2% σήμερα, και αυξάνουν τα έσοδα τους κατά 10.000 ευρώ ανά 80.000 ευρώ έως σήμερα. Χρησιμοποιούν τα δεδομένα αγορών που διαθέτουν στο e-shop και στο erp τους σε συνδυασμό με αλγορίθμους Artificial intelligence.

Το σύστημα συστάσεων mobiplus shopping recommendation platform προσφέρει απολαυστικές εκπλήξεις στους πελάτες, κάνοντας κάθε επίσκεψη στο e-shop μια συναρπαστική αποστολή. Η υπηρεσία personalization είναι πλέον διαθέσιμη και στα φυσικά καταστήματα μέσω της Annie Intelligent Shopping Assistant.

H mobiplus.co ιδρύθηκε το 2016 από στελέχη πληροφορικής με σημαντική εμπειρία 30 ετών ανάπτυξης Λογισμικού, σε εταιρείες όπως Hewlett- Packard, Intracom, Cyta εξειδικευμένα στο χώρο του Enterprise Λογισμικού με web και mobile services και μέλος του Elevate Greece.

Keywords
Αναζητήσεις
mobiplus-anevazei-ta-esoda-tis-epicheirisis-kata-10000-evro.htm
Τυχαία Θέματα