Lavazza: Ενώνει τον καφέ με το τένις

Το Τορίνο γίνεται για τρίτη φορά η πρωτεύουσα του διεθνούς τένις, καθώς φιλοξενεί τους τελικούς αγώνες, Nitto ATP, όπου η Lavazza είναι Platinum Partner και θα υποστηρίζει την διοργάνωση μέχρι το 2025.

Η Lavazza, επιστρέφει στο γήπεδο μαζί με τους τοπικούς και εθνικούς οργανισμούς και ανανεώνει τη δέσμευσή της, στην πόλη που αντιπροσωπεύει την παράδοση και το μέλλον της εταιρείας.

Οι δυο κόσμοι, του τένις και του καφέ της Lavazza, ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στο Λονδίνο

το 2011 στα γήπεδα του Wimbledon. Φέτος, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στα κορυφαία τουρνουά τένις στον κόσμο, η Lavazza αναγνωρίζεται ως ο καφές των οπαδών του τένις, αφού σερβίρει 11 εκατομμύρια φλιτζάνια καφέ, ενώ προσεγγίζει ένα κοινό άνω των τριών εκατομμυρίων ανθρώπων.

«Ο συνδυασμός του αθλήματος του τένις, με την πόλη του Τορίνο, αποδεικνύεται ότι είναι αποδοτικό μοντέλο όπως προκύπτει φέτος, από την αύξηση του προβλεπόμενου αριθμού φιλάθλων, αποτελώντας θετική εξέλιξη για την πολιτιστική και οικονομική πτυχή της πόλης. Στη Lavazza πιστέψαμε και στηρίξαμε εξ’ αρχής αυτό το εγχείρημα, για αυτό υποστηρίξαμε την υποψηφιότητα της πόλης και συνεργαστήκαμε από κοινού με τις τοπικές και εθνικές αρχές. Γνωρίζουμε ότι αυτές οι διοργανώσεις είναι απαραίτητες, για μια διεθνή προοπτική. Άλλωστε κάθε χρόνο, διοργανώνουμε διάφορες πρωτοβουλίες με σκοπό να εμπλουτίσουμε την εμπειρία όλων των επισκεπτών. Ταυτόχρονα είμαστε οι πρώτοι που επενδύσαμε στον αθλητή Jannik Sinner ο οποίος έχει διακριθεί για το ταλέντο του και φέτος θα βρίσκεται εντός του γηπέδου και του ευχόμαστε να σημειώσει τις καλύτερες επιδόσεις και καλή επιτυχία» δήλωσε ο Marco Lavazza, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Lavazza.

Keywords
Τυχαία Θέματα