LG Electronics: Παρουσιάζει τη σειρά τηλεοράσεων OLED για το 2024

12:50 8/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η LG Electronics παρουσιάζει τις νέες προσθήκες στη σειρά OLED, που προσφέρουν απαράμιλλη εμπειρία θέασης με ακόμα πιο ζωντανή, ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, καθώς έχουν τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή AI, που έχει 4 φορές υψηλότερη απόδοση AI.

Με τον χρήστη να είναι στο επίκεντρο, το όραμα της LG “Sync to You, Open to All” εκφράζει τον στόχο της εταιρείας να δημιουργήσει εξατομικευμένες εμπειρίες για

κάθε τρόπο ζωής, με προϊόντα που είναι προσβάσιμα σε όλους. Μέσω της πλατφόρμας έξυπνων τηλεοράσεων webOS της LG παρέχονται εξατομικευμένες λύσεις και υπηρεσίες σε ένα διευρυμένο οικοσύστημα που διαθέτει ευρεία συνδεσιμότητα, για να προσφέρει την απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία για όλους.


Η LG παρουσιάζει την ολοκαίνουργια και διευρυμένη σειρά τηλεοράσεων OLED για το 2024 με έναν πρωτοποριακό επεξεργαστή AI, που αναπτύχθηκε από την LG και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τηλεοράσεις OLED. Συγκεκριμένα, οι τηλεοράσεις LG SIGNATURE OLED M4 και LG OLED G4 είναι εξοπλισμένες με τον νέο επεξεργαστή α (Alpha) 11 AI, ο οποίος βελτιώνει αποτελεσματικά την ποιότητα εικόνας και ήχου. Παρέχει 70% βελτίωση στην επίδοση των γραφικών και 30% ταχύτερη ταχύτητα επεξεργασίας σε σύγκριση με τον προηγούμενο.

Οι νέες τηλεοράσεις LG OLED διαθέτουν αναβαθμισμένο AI upscaling για ακριβή ανάλυση εικόνας στα pixels και να τονίσει αποτελεσματικά αντικείμενα και φόντα που μπορεί να φαίνονται θολά. Όλα αυτά με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης προσφέρουν μια πιο καθαρή και ζωντανή εμπειρία θέασης. Επιπλέον, ο έξυπνος επεξεργαστής AI βελτιώνει τα χρώματα, αναλύοντας τις συχνότερες χρησιμοποιούμενες αποχρώσεις για να μεταφέρει καλύτερα τη διάθεση και τα συναισθήματα που επιδιώκουν οι σκηνοθέτες και οι δημιουργοί περιεχομένου.

Keywords
Αναζητήσεις
lg-electronics-parousiazei-ti-seira-tileoraseon-oled-gia-to-2024.htm
Τυχαία Θέματα