Joker: Τζουμάνα Μπεσάρα, η «Σουλτάνα» του PINA GROUP

06:31 4/8/2023 - Πηγή: Emea.gr

Άφιξη της τελευταίας Κυριακάτικης πτήσης της Middle Eastern Airlines από την Βηρυττό.

Η Τζουμάνα Μπεσάρα με ύφος χιλίων καρδιναλίων αποβιβάζεται από το αεροπλάνο και πριν ακόμα φτάσει στον έλεγχο διαβατηρίων ο οδηγός της τρέχει για να περάσει ο ίδιος το διαβατήριο της από τις αστυνομικές αρχές. Και εδώ προκύπτει το πρώτο, σοβαρό, θέμα. Με ποια ακριβώς δικαιοδοσία και ακολουθώντας ποια μέτρα ασφαλείας, ο οδηγός της κα Μπεσάρα βρίσκεται εντός του χώρου ελέγχου διαβατηρίων, όταν κορυφαίοι υπουργοί

της Κυβέρνησης ακολουθούν τους κανόνες, όπως όλοι οι πολίτες!

Η κα Μπεσάρα πρώην διοικητική υπάλληλος νοσοκομείου της Βηρυττού λόγω συγγενικής σχέσης με τον Λιβανέζο επιχειρηματία Κριστιάν Κομέρ βρέθηκε να διοικεί τo «αμαρτωλό» PIMA GROUP και τις επενδύσεις του στην Ελλάδα.

Εκτός από τις κακουργηματικές κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί και επίσημα στην κα Μπεσάρα σε σχέση με την περιβόητη υπόθεση του Ναυαγίου της Ζακύνθου  (υπ’ αριθμ. 3189/2022 βουλεύμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών), ο JOKER γνωρίζεi οτι και άλλες δικαστικές «φουρτούνες» έπονται για το PIMA GROUP, της Τζουμάνα Μπεσάρα και του Κριστιάν Κομέρ.

Μόνο στην Ελλάδα μια υπάλληλος (ναι καλά διαβάσατε) νοσοκομείου θα μπορούσε να «μεταμορφωθεί» σε «Χαλίφισσα» ή τέλος πάντων να κυκλοφορεί ως τέτοια σε δημόσια θέα αδιαφορώντας για τους νόμους!

Και να ήταν μόνο ελληνικά τα προβλήματα, από ότι ακούμε και από από το Κατάρ εμφανίζονται ενοχλημένοι και μάλλον έχουν δίκαιο οι άνθρωποι!

Μάλλον σύμπτωση θα είναι ότι πολλές επενδύσεις του PIMA GROUP καταλήγουν στα δικαστήρια ενώ στα δικαστήρια έχουν οδηγήσει το PIMA GROUP και άλλοι στενοί (πολύ) συνεργάτες!

Ωστόσο, για να κάνουμε πικρό χιούμορ, μάλλον ικανοποιημένοι πρέπει να είμαστε στην Ελλάδα που το παρεάκι του Λίβανου περιορίζεται σε… επιχειρηματικές και οικονομικές ατασθαλίες στην πατρίδα μας, καθώς Μπεσάρα, Κομέρ κ.α. είναι «πνευματικά παιδιά» του διαβόητου Σύριου κάτι-σαν-επιχειρηματία Μοχάμεντ Μακλούφ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2020.

Joker: Ο Εμίρης του Κατάρ, ένα ξενοδοχείο στη Μύκονο, η Δικαιοσύνη και ο ρόλος του «αμαρτωλού» PIMA GROUP!

Ποιος ήταν ο πνευματικός «πατέρας» των «Μπεσάρα και ΣΙΑ», Μοχάμεντ Μακλούφ; Τουλάχιστον για τις Ελεγκτικές Αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία όσο ζούσε προσπαθούσε επί σειρά ετών να τον καταδικάσει, ένας από τους βασικούς χρηματοδότες των πρωταγωνιστών του πολυετούς και πολύνεκρου Εμφυλίου Πολέμου στη Συρία, εκεί όπου ακόμα δραστηριοποιείται και διαπρέπει ο βαθύπλουτος γιος του, Ραμι, με τρομερές προσκηνιακές/παρασκηνιακές διασυνδέσεις στη Ρωσία και στο εμπόριο όπλων.

Ο αποθανών Μακλούφ είχε κάνει τις κινήσεις του και στην Ελλάδα την περίοδο 2009-11, πριν ρίξει το βάρος στον Εμφύλιο που αιματοκύλησε την πατρίδα του και αφήσει την «σκυτάλη» στην παρέα Κομέρ – Μπεσάρα και φίλοι, η οποία ξεκίνησε να «οργιάζει» από το 2012 οργανωμένη από τον… μπαμπά Μακλούφ, αποφεύγοντας τουλάχιστον να φτάσει σε αγορά «κάτω από το τραπέζι» πολεμικών αεροσκαφών Yak-130, όπως έκανε πριν 10 χρόνια ο πολυπράγμων Πυγμαλίωνάς τους…

Keywords
Αναζητήσεις
joker-tzoumana-besara-i-soultana-tou-pina-group.htm
Τυχαία Θέματα