Honda: Το νέο e:Ny1 διατίθεται πλέον στην Ελλάδα

15:30 4/10/2023 - Πηγή: Emea.gr

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό compact SUV της Honda, e:Ny1, διατίθεται πλέον στην Ελλάδα σε δύο εκδόσεις, Elegance και Advance και η λιανική τιμή  του ξεκινά από 45.900€ συμπεριλαμβανόμενής της κρατικής επιδότησης μέσω του προγράμματος «Κινούμαι

Ηλεκτρικά 2».

Πρόκειται για ένα δυναμικό, κομψό και πολύ πρακτικό compact SUV, το οποίο απευθύνεται σε μια νέα γενιά αγοραστών και όχι μόνο. Το τολμηρό και εκλεπτυσμένο εξωτερικό στυλ αποτυπώνει τη νέα ταυτότητα των ηλεκτρικών οχημάτων της Honda.

Το εσωτερικό θέτει νέα σημεία αναφοράς στους τομείς της ποιότητας, των χώρων και της άνεσης. Η πρόσφατα εξελιγμένη διεπαφή ανθρώπου/μηχανής (HMI) και η φιλική προς τον χρήστη ευφυής τεχνολογία συνδέει τους ιδιοκτήτες με το αυτοκίνητό τους και τον υπόλοιπο κόσμο.

Διαθέτει συστήματα μετάδοσης κίνησης και πλαισίου σχεδιασμένα για να προσφέρουν δυναμικές επιδόσεις, με εξαιρετική άνεση και αθόρυβη λειτουργία. Επίσης έχει προηγμένη τεχνολογία παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας, ενώ παρέχει άριστη προστασία και υποστήριξη του οδηγού.

Keywords
Αναζητήσεις
honda-to-neo-eny1-diatithetai-pleon-stin-ellada.htm
Τυχαία Θέματα